Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Cum iti gasesti sufletul pereche?

Afla cum si unde iti poti gasi jumatatea in functie de zodie

Varsator

Cel nascut in Varsator traieste cu un pas inaintea vremurilor sale si are nevoie de un partener la fel de avangardist si deschis la noutati. Nu poate iubi pe cineva care nu il stimuleaza intelectual si de la care simte ca nu poate invata nimic.

Este foarte important pentru aceasta zodie sa evolueze in permanenta si un partener sub asteptarile sale nu va face altceva decat sa ii incetineasca progresul.

Insa atunci cand ajung sa iubeasca, Varsatorii sunt foarte romantici si in mod paradoxal, destul de conservatori in acest sens. Le plac gesturile simple care sa spuna mai mult decat ar putea sa o faca o declaratie publica de dragoste.

Zodiile in care Varsatorul isi poate gasi sufletul pereche sunt Berbecul si Gemenii. O relatie stabila si de lunga durata va fi aproape de neatins cu un Taur.

Pesti

Pestii sunt fiinte la fel de sensibile ca Racii dar le lipseste doza de egoism caracteristica celor din urma. Din contra, Pestii sunt mereu gata de sacrificiu pentru oamenii pe care ii iubesc.

Citește și:

Cred in dragoste si in ciuda faptului ca vor trece prin numeroase dezamagiri in dragoste din cauza naturii lor, Pestii nu isi vor pierde speranta si isi vor cauta sufletul pereche.

Au nevoie de atentie si sufera in tacere atunci cand simt ca nu o primesc. Atunci cand sunt raniti, prefera sa se inchida in ei si nu se vaicaresc prea mult.

Isi pierd capul relativ usor si se indragostesc repede dar de iubit, vor iubi cu adevarat doar o singura data in viata. Tousi, atunci cand inima bate mai tare, sunt tot timpul cu capul in nori si au obiceiul sa viseze cu ochii deschisi.

Sufletul pereche al unui Peste se poate intrupa in Taur si cea mai mare dezamagire poate veni de la Gemeni.

foto prima pagina shutterstock cuplu pe fundal de toamna

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc