Setari Cookie-uri

Horoscopul dragostei: Cum iti gasesti sufletul pereche?

Afla cum si unde iti poti gasi jumatatea in functie de zodie

Leu

Nu este foarte usor de cucerit inima unui Leu. Nu pentru ca este inchis in sine sau necomunicativ. Leul este insa un cuceritor si ii place ca el sa stapaneasca pe de-a intregul ritualul de curtare. Atunci cand se indragosteste insa, o va face profund si pe nepusa masa.

Dragostea cea mare a Leului vine de multe ori de unde se asteapta mai putin, poate chiar din cercul de prieteni foarte apropiati. Desi nu este foarte fidel in dragoste, atunci cand isi va intalni sufletul pereche, nativul acestei zodii nu va mai avea ochi pentru nimeni altcineva.

Leul isi poate gasi sufletul pereche in Gemeni sau Berbec insa nu va putea avea niciodata o relatie sanatoasa cu un Taur.

Fecioara

Ca in orice alt aspect al vietii sale, nativul in Fecioara este foarte practic atunci cand vine vorba de iubire. Intreaga sa fire se va dedica imbunatatirii spatiului domestic. Pe scurt, Fecioarei ii place sa isi faca un cuib si va munci pentru acest lucru inca din anii de tinerete.

Citește și:

In dragoste, este una dintre cele mai oneste zodii insa in acelasi timp, nu exceleaza neaparat la capitolul romantism. Insa atunci cand iubeste, nu ii este teama sa isi arate sentimentele adevarate, chiar daca acest lucru ii va aduce lacrimi si suferinta.

Fecioara poate indura multe si poate ierta insa nu va tolera niciodata minciuna. De aceea, trece mai greu peste infidelitate.

Isi va gasi sufletul pereche in Taur si trebuie sa stea foarte departe de Gemenii inselatori.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc