Setari Cookie-uri

Horoscop 2014: Cea mai buna luna pentru zodia ta

Influenta planetelor in 2014 pentru fiecare semn zodiacal

Unghiurile pe care plantele si Soarele sau Luna le formeaza la un moment dat pe parcursul anului pot avea o influenta puternica pentru fiecare nativ. De aceea, am determinat care este cea mai buna luna din 2014 pentru fiecare semn zodiacal.

Citeste previziunile astrale zilnice pe horoscop.kudika.ro

Berbec

Luna favorabila: iunie

Cea mai buna perioada pentru zodia ta in 2014 va fi vara, in special la inceputul acesteia. Relatiile de familie vor fi foarte stranse si vei primi un ajutor nesperat din partea unei rude. Prin intermediul oamenilor apropiati, vei avea sansa sa cunosti o persoana noua cel mai probabil in a doua jumatate a lunii iunie.

Daca nu ai inca o relatie, aceasta ar putea fi marea ta sansa pentru a-ti gasi sufletul pereche.
Pentru cei care si-au gasit jumatatea, iunie 2014 va fi o perioada in care va veti reevalua legatura si puteti lua o hotarare majora. Este momentul unei schimbari de proportii.

Citește și:

femeie in rochie neagra

foto shutterstock femeie in galaxie

Taur

Luna favorabila: decembrie

Desi vei avea un an foarte bun, cel mai prielnic moment pentru tine vine la sfarsitul lui 2014. Vei gasi timp pentru introspectie si vei lua decizii majore care iti pot schimba cursul vietii pentru totdeauna. Insa trebuie sa fii foarte atent in ceea ce priveste relatia ta amoroasa pentru ca vei fi pus in fata unei alegeri dificile. De aceea, momentele de analiza te vor ajuta sa iti pui gandurile in ordine.

Venus, patroana ta, iti va trimite energie pozitiva insa nu poate sa ia hotarari in locul tau. De aceea, trebuie sa ai curajul sa iti asumi responsabilitatea pentru ca vei avea doar de castigat.

Citeste pe Kudika

Astrologie: Horoscop 2014 pentru toate zodiile

Astrologie: Horoscopul dragostei in 2014

Astrologie: Horoscopul anului 2014 al fetelor singure

Horoscopul chinezesc pentru 2014: Anul Calului de Lemn

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc