Setari Cookie-uri

Horoscop 2014: Cea mai buna luna pentru zodia ta

Influenta planetelor in 2014 pentru fiecare semn zodiacal

Varsator

Luna favorabila: mai

Pentru Varsator, ultima luna de primavara sta sub semnul dragostei pentru ca Venus este foarte bine aspectat, incepand in mod special cu 16 mai. De aceea, esti inclinat catre romantism mai mult decat in alta perioada. Viata de cuplu infloreste sau daca nu ti-ai gasit inca un partener pana in acest moment al anului, ai sanse mari sa iti gasesti dragostea in a doua jumatate a lunii.

Influenta lui Uranus se resimte atat pe plan profesional cat si pe plan intelectual. Examenele si testele vor fi trecute cu usurinta iar cariera intra intr-o etapa de ascendenta si pot aparea promovari sau cresteri de salariu.

Pesti

Luna favorabila: noiembrie

De regula, Pestii sunt oameni foarte sensibili insa in aceasta perioada, delicatetea ta sufleteasca va functiona exclusiv in avantajul tau. Daca esti singur in noiembrie, ai sansa sa intalnesti o persoana speciala cu o structura emotionala foarte asemanatoare si cel mai probabil, vei gasi astfel dragostea vietii.

Citește și:

Neptun se afla de pe 2 noiembrie in sextil cu Marte iar acest lucru se va reflecta pozitiv in parcursul profesional al Pestilor. Ai un spirit creativ dar in general, fiind foarte timid, nu iti poti sustine intotdeauna punctul de vedere. Marte va schimba complet acest lucru si iti va da mai multa incredere in fortele tale si iti va insufla un aer foarte competitiv.

foto prima pagina shutterstock femeie cu luna

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc