Setari Cookie-uri

Horoscop 2014: Cea mai buna luna pentru zodia ta

Influenta planetelor in 2014 pentru fiecare semn zodiacal

Balanta

Luna favorabila: aprilie

La mijlocul acestei luni, Venus- patronul Balantei, intra in trigon cu Saturn. Ceea ce inseamna ca te asteapta o luna plina de dragoste, precum si de placeri senzuale.Esti mai inclinat catre romantism dar si catre dorinta. Viata ta sexuala trece printr-o perioada foarte buna si trebuie sa profiti de aceste momente.

Relatia planetei cu Saturn arata si o imbunatatire pe plan social. In aceasta luna, esti binecuvantat cu un farmec aparte dar ai si darul diplomatiei. De aceea, ai sansa sa innozi legaturi cu oameni importanti si chiar sa iti gasesti dragostea.

Scorpion

Luna favorabila: octombrie

Pe 5 octombrie, una dintre planetele care domina aceasta zodie, mai exact Marte, va intra in trigon cu Uranus. Prin urmare, vei fi foarte energic, plin de buna dispozitie si te simti foarte creativ. De asemenea, esti manat de un spirit competitional care te va purta pe cele mai inalte culmi ale succesului.

Citește și:

Din fericire, nu vei renunta la etica ta iar aerul razboinic al lui Marte va fi temperat de sextilul cu Venus de pe 20 octombrie. Prin urmare, aceasta este o perioada a implinirii profesionale si a evolutiei spectaculoase in cariera.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc