Setari Cookie-uri

Horoscop 2014: Cea mai buna luna pentru zodia ta

Influenta planetelor in 2014 pentru fiecare semn zodiacal

Gemeni

Luna favorabila: martie

Aceasta va fi cea mai buna perioada pentru tine deoarece Marte intra in faza retrograda si formeaza un trigon cu protectorul tau, Mercur. De aceea, vei primi foarte multa energie si iti vei finaliza proiecte la care visezi de multa vreme. Esti plin de entuziasm si ii vei molipsi pe toti cei din jurul tau. De asemenea, iti vei impune cu tarie punctele de vedere si ai multa putere de convingere.

Marte retrograd in aceasta perioada iti asigura un parcurs lin, fara piedici sau conflicte. De aceea, trebuie sa muncesti foarte mult in martie iar restul anului vei putea culege roadele eforturilor depuse.

Rac

Luna favorabila: septembrie

Pe 9 septembrie 2014, fenomenul de luna plina in Pesti va aduce schimbari benefice in viata ta. Te vei simti mai romantic si esti dispus sa ierti mai usor greselile partenerului de viata.

Citește și:

Pentru Racii singuri este cel mai bun moment pentru a incepe o poveste noua dragoste pentru ca are sanse serioase sa se transforme intr-o casnicie. Este o luna incarcata cu energie pozitiva iar acest lucru se va reflecta direct in starea de spirit.

Pe plan profesional este o perioada incarcata iar programul tau va fi plin, in special in a doua jumatate a lui septembrie.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc