Setari Cookie-uri

Horoscop 2014: Cea mai buna luna pentru zodia ta

Influenta planetelor in 2014 pentru fiecare semn zodiacal

Leu

Luna favorabila: iulie

Trebuie sa profiti din plin de aceasta luna pentru ca Soarele este in opozitie cu Pluto de pe 4 iulie. Ceea ce inseamna ca inceputul lunii vine cu un aer dictatorial si reusesti sa iti impui parerea fara piedici precum si sa manipulezi dupa placul inimii. Ai grija sa folosesti aceste doua calitati in scopuri benefice pentru ca altfel, iti vei face singur datorii karmice greu de platit.

Trigonul cu Saturn pe care Soarele il va face pe 9 iulie iti garanteaza o precizie a actiunilor precum si darul organizarii. Este cel mai bun moment pentru a prelua conducerea unei activitati in grup prin diplomatie si pricepere.

Fecioara

Luna favorabila: ianuarie

Pe 1 ianuarie, Venus intra in casa a V-a a zodiei tale, ceea ce inseamna ca te vei concentra foarte mult asupra relatiilor sentimentale. Ai si motive intemeiate pentru acest lucru. Daca esti deja intr-o relatie, ai mari sansa sa te casatoresti in acest an sau sa primesti cea mai frumoasa declaratie de dragoste.

Citește și:

Pentru cei singuri, urmeaza o perioada in care au sansa sa se indragosteasca. Acest lucru nu inseamna neaparat ca isi vor gasi iubirea vietii.

Venus in casa a Va arata o mare disponibilitate catre flirt, jocuri amoroase si relatii pasagere. Acest lucru le va prinde foarte bine Fecioarelor pentru ca vor iesi din monotonie, au sansa sa isi mareasca cercul de cunostinte si sa invete lucruri noi de la oamenii cu care vor interactiona.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc