Setari Cookie-uri

Horoscop 2014: Cea mai buna luna pentru zodia ta

Influenta planetelor in 2014 pentru fiecare semn zodiacal

Sagetator

Luna favorabila: august

Pe 2 august 2014, Jupiter se va afla in trigon cu Mercur iar acest lucru iti va influenta nu doar starea de spirit dar si situatia ta materiala. Datorita acestei conjuncturi, te vei simti plin de incredere in fortele tale si vei finaliza cele mai complicate planuri pe plan profesional. Acestea iti vor aduce o stabilitate financiara care va dura cel putin pana la sfarsitul anului.

Nu vei lua nicio hotarare pripita insa vei sti cum sa speculezi sansele aparute, precum si cand este momentul sa iti asumi riscuri majore. Nu iti vei pierde optimismul, in ciuda faptului ca vei munci foarte mult si vei vedea aproape intotdeauna partea plina a paharului.

Capricorn

Luna favorabila: februarie

Sextilul din februarie format intre Venus si Saturn va tempera din caracterul voluntar al Capricornului si te va ajuta sa iti ti pornirile instinctuale sub control. Este cea mai buna luna pentru zodia ta in ceea ce priveste investitiile financiare si gestionarea bugetului, in general.

Citește și:

Iti calculezi cu calm si cu precizie fiecare pas. De aceea, vei trece printr-o perioada infloritoare din punct de vedere material. Ceea ce nu inseamna ca iti neglijezi legaturile de suflet. Din contra, iti vei demonstra din plin loialitatea, precum si caldura sufleteasca.

In februarie, oamenii se vor intoarce catre Capricorn pentru sfaturi si sprijin in chestiunile sentimentale delicate. Cei care nu au inca un partener dar stiu sa isi arate empatia au toate sansele sa inceapa o noua poveste de dragoste.

Vizionare placuta


Kudika
13 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc