Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile

Afla previziunile astrale ale ultimei luni din 2013

Gemeni

Decembrie incepe foarte bine in acest an, in special pentru Gemenii care nu au inca o relatie. Pot face cu usurinta o cucerire importanta care se poate transforma intr-o legatura de lunga durata. Cei care au deja un partener isi vor face timp pentru a sta mai mult in compania celuilalt si ii asteapta o luna plina de romantism.

Cea mai dificila perioada din decembrie va fi insa in a treia si a patra zi a lunii. Vor avea foarte mult de munca in aceste doua zile si se vor simti secatuiti de energie. Sunt totusi foarte ambitiosi si reusesc sa finalizeze toate sarcinile majore in prima saptamana din luna apoi lucrurile se vor linisti pentru ei pana la mijlocul lui februarie.

Trebuie sa fie foarte atenti atunci cand isi gestioneaza finantele pentru decembrie. Din cauza sarbatorilor, bugetul poate fi suprasolicitat si daca nu isi calculeaza atent banii, pot risca sa faca imprumuturi care vor fi destul de greu de returnat. Aceasta situatie poate fi evitata daca sunt atenti si chibzuiti.

Citește și:

Rac

Venus s-a instalat pentru o lunga perioada de timp in casa relatiilor. De aceea, Racii sunt inclinati acum catre relatii amoroase si simt nevoia sa faca ordine in viata sentimentala. Cei care au deja o relatie pot sta linistiti pentru ca decembrie va apropia partenerii de cuplu.

Lucrurile se arata foarte interesante pentru cei singuri. Acestia vor alege fie sa treaca printr-o perioada de liniste in care se vor vindeca dupa o deceptie in dragoste, fie sunt decisi sa isi gaseasca un nou partener inainte de sfarsitul lunii.

Pana la jumatatea lui decembrie, ei vor avea ocazia sa se faca remarcati pe plan profesional. De asemenea, apare ocazia de a-si schimba locul de munca insa trebuie sa se gandeasca foarte bine inainte sa ia o decizie finala. Oricat de tentat ar suna noua oferta, ar fi bine sa ia in calcul si riscurile nevazute ale unui job nou.

Citește și:

De pe 7 decembrie, Racii sunt predispusi la accidente, in special in spatiul casnic. De aceea, este nevoie sa fie foarte atenti cand fac curatenia de sarbatori pentru a evita loviturile serioase sau, in cel mai rau caz, fracturile.

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc