Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile

Afla previziunile astrale ale ultimei luni din 2013

Balanta

Cei nascuti in aceasta zodie trebuie sa se pregateasca sufleteste pentru ca ii asteapta o perioada foarte plina pe toate planurile. Marte intra in Balanta in decembrie si face un lucru absolut extraordinar. De regula, nu ramane intr-o zodie mai mult de cateva saptamani insa in acest an, va ramane in Balanta pana in vara si va afecta nativii acestei zodii pe toate directiile.

Astfel, viata lor sentimentala va fi plina de pasiune. Acesta este un lucru foarte bun pentru cei care si-au gasit deja un partener. Cei care nu au insa o relatie stabila vor avea numeroase flirturi sau legaturi pasagere si din aceasta cauza le va fi greu sa inceapa o poveste de dragoste serioasa.

Ceea ce nu inseamna ca vor fi tristi si deprimati, din contra. Se vor distra pe cinste si este anul de care isi vor aminti probabil pentru tot restul vietii.

Scorpion

Cei mai multi dintre Scorpioni au caractere foarte dificile si obiceiuri foarte greu de inteles. Nu sunt oameni care sa se analizeze pe sine foarte profund iar acest lucru le poate cauza neplaceri.

Citește și:

Decembrie 2013 este un moment de cotitura pentru ei deoarece toate problemele ascunse sub pres vor iesi acum la iveala, se vor vedea nevoiti sa le rezolve pe toate intr-o perioada foarte scurta si sa ia decizii importante sub presiune.

Partea buna este ca aceasta luna va fi o lectie foarte importanta pentru ei si vor sti pe viitor cum sa reactioneze si cum sa gestioneze situatiile delicate.

Pe plan personal, vor simti nevoia de companie si se pot apropia foarte mult de partenerul de viata si de familie. Prietenii vor juca un rol foarte important acum in vietile Scorpionilor pentru ca ii vor ajuta sa ia decizii.

In ceea ce priveste cariera lor precum si situatia financiara nu au motive serioase de ingrijorare atat timp cat vor reusi sa se detaseze de problemele emtionale si sa se concentreze la ce au de facut.

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc