Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile

Afla previziunile astrale ale ultimei luni din 2013

Varsator

Pentru nativii in Varsator, decembrie va decurge foarte lin. Nu se vor preocupa foarte mult de latura financiara ci isi vor concentra toata atentia asupra partenerilor de viata si familie. Ii asteapta o perioada foarte placuta, plina de surprize de la oamenii dragi.

In a doua jumatate a lunii, au mari sanse sa primeasca vizitele unor persoane la care tin dar pe care, insa, nu le-au mai vazut de foarte multa vreme. Este de asemenea un moment foarte bun pentru a relua legatura cu prietenii mai vechi sau chiar pentru a face pace cu oamenii cu care se afla intr-o situatie tensionata.

In jurul lor pluteste o aura de energie pozitiva iar acest lucru se va reflecta si in parcursul lor profesional. Chiar daca in acest moment cariera trece pe planul secund, nu inseamna ca o vor ignora cu desavarsire. Sunt foarte dedicati iar rezultatele din aceasta luna le vor depasi asteptarile.

Citește și:

Pesti

Relatiile sentimentale ale Pestilor au fost foarte incordate in ultimele luni, in mod special in octombrie si noiembrie. De pe 5 decembrie, lucrurile se vor schimba considerabil si incepe o perioada favorabila pentru cuplurile stabile.

Pestii singuri nu au motive sa isi faca griji pentru ca din punct de vedere emotional, sfarsitul lunii vine cu o surpriza de proportii. Este foarte posibil sa se indragoasteasca de persoane pe care le cunosc de foarte multa vreme. La fel de bine trebuie sa ia in calcul posibilitatea ca au deja inclinatii romantice catre acesti oameni dar le va fi destul de greu sa recunoasca si sa accepte asta.

Perspectivele profesionale pentru nativii in aceasta zodie nu sunt deloc de neglijat. Decembrie este o luna foarte aglomerata pentru ei si muncesc mult, in special in primele zile. Insa rezultatele lor nu vor trece neobservate si este posibil sa primeasca o promovare si o crestere a salariului.

Citește și:

foto prima pagina shutterstock femeie cu caciulita de Mos Craciun

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc