Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile

Afla previziunile astrale ale ultimei luni din 2013

Sagetator

Asa cum va spuneam, Sagetatorii sunt printre rasfatatii astrelor in aceasta luna. Cei mai multi dintre nativii acestei zodii au trecut printr-o perioada foarte dificila in ultimele luni, cel putin pe plan sentimental.

Au suferit o deceptie in dragoste sau au fost raniti de oameni la care au tinut foarte mult. In orice caz, in decembrie isi vor gasi linistea sufleteasca si se vor echilibra emotional. Isi vor da seama unde au gresit si isi vor asuma consecintele erorilor din trecut.

Tocmai datorita acestei atitutdini, vor fi capabili sa inceapa o noua poveste de dragoste care poate fi de durata.

Vor avea cateva zile nefaste in decembrie, cel mai probabil de pe 7 pana pe 10 ale lunii in curs. Trebuie sa fie foarte atenti in special atunci cand se urca la volan pentru ca sunt predispusi la accidente minore dar neplacute.

Capricorn

Venus va fi de partea Capricornilor in aceasta perioada speciala. Viata lor sentimentala se va imbunatati considerabil si vor ajunge la acea stare de pace interioara pe care o cauta de foarte multa vreme. Cu siguranta va fi o luna decembrie mult mai buna decat cea de anul trecut.

Citește și:

Desi nu sunt cei mai romantici dintre semnele zodiacale, nativii in aceasta zodie vor suferi o schimbare, cel putin in aceasta luna. Este o veste foarte buna atat pentru cei care au o relatie, cat si pentru cei care nu si-au gasit inca un partener. Dragostea este mai aproape de ei decat isi imagineaza si va veni in decembrie de unde se asteapta mai putin.

Viata profesionala intra intr-o perioada foarte buna de pe 7 decembrie. Capricornii sunt foarte ambitiosi de fel si au abilitati de conducatori si vor demonstra acest lucru din plin nu doar acum, ci pe integul parcurs al anului care urmeaza.

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc