Setari Cookie-uri

Horoscopul lunii decembrie pentru toate zodiile

Afla previziunile astrale ale ultimei luni din 2013

Leu

Decembrie vine cu vesti bune si pentru Lei. Relatiile lor de suflet se vor imbunatati considerabil. In ultima perioada, partenerii Leilor au fost influentati negativ de catre o persoana din familie iar acest lucru le-a schimbat in rau comportamentul.

In aceasta luna insa lucrurile se vor schimba cu siguranta in bine. Cei care nu au inca o relatie ar fi bine sa nu se arunce cu capul inainte si sa se multumeasca doar cu partenerii de ocazie. Daca au putina rabdare, vor gasi in acest an o persoana speciala in care sa merite sa investeasca sentimente.

Din punct de vedere profesional, cea mai aglomerata perioada a lunii pentru Lei va incepe pe 21 decembrie si va dura pana pe 23. Trebuie sa fie foarte atenti in aceste cateva zile. In ciuda faptului ca sarbatorile sunt aproape, trebuie sa se concentreze foarte mult ca sa isi poata finaliza proiectele majore si sa nu inceapa noul an cu restante.

Citește și:

Fecioara

Jupiter este de partea Fecioarelor, din decembrie 2013 pana la mijlocui verii urmatoare. Acest lucru le va influenta in bine viata amoroasa iar rezultatele vor aparea in scurta vreme. Nativii care au deja o relatie trebuie sa se astepte la surprize placute din partea partenerilor, in special in preajma sarbatorilor.

Cei care sunt inca singuri, au mari sanse sa intalneasca dragostea in aceasta iarna. Multi dintre ei vor avea, desigur, si flirturi lipsite de importanta insa vor sti sa faca diferenta intre pasiunea trecatoare si dragostea adevarata.

Pe plan profesional,abilitatile lor native de organizare vor fi mai eficiente ca oricand. Muncesc foarte mult, ce-i drept, dar stiu sa isi gestioneze timpul in asa maniera incat sa nu se afunde foarte mult in sarcinile pe care trebuie sa le finalizeze. Situatia lor materiala va fi destul de stabila in ultima luna a anului si nu au motive sa se ingrijoreze.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Decembrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc