Setari Cookie-uri

Ezoteric: Ce talent ascuns ai in functie de zodie?

Crezi ca stii totul despre tine sau cerzi ca unele lucruri iti ies asa cum trebuie pentru ca pur si simplu le nimeresti? Ei bine afla de la noi ca nimic nu este intamplator!

Rac - Fructificare

Iti place sa cresti totul in jurul tau, sa construiesti relatii, proiecte si sa le ingrijesti pana cand se pot sustine singure si pot continua fara sustinerea ta. Ai toate calitatile unei mame perfecte. Esti protectoate si grijulie cu tot ceea ce este in jurul tau asa cum este o mama cu puiul ei.

Leu - Optimism

Esti mereu cu zambetul pe buze si gata sa aduci o stare de bine oricui are nevoie. In grupul de prieteni esti cunoscuta ca fiind sufletul petrecerii si toti te indragesc. Prin aceasta abilitata a ta ai talentul de a-i face pe cei din jur sa se simta bine si sa uite pentru o scurta perioada de timp de grijile zilnice si sa traiasca momentul.

foto fata creativa sursa shutterstock

Fecioara - Ambitie

Esti perfectionista din fire si nu te lasi pana nu iese totul asa cum trebuie sau asa cum vrei tu. Ambitia te ajuta foarte mult si iti dezvolta talentul de a lupta si de a obtine tot ceea ce iti doresti indiferent de ce sector al vietii este vorba.

Citește și:

Balanta - Echilibru

Asa cum era de asteptat ai un talent nativ de a crea echilibru atat in viata ta cat si in lumea inconjuratoare. Acest lucru ii ajuta pe cei din jur sa isi gaseasca linistea, sa se relaxeze si sa se bucure mai mult de viata. Ar trebui ca din cand in cand sa te mai gandesti si la tine si la nevoile tale, sa incerci sa faci ceva si pentru tine, nu doar pentru cei din jur.

Citeste pe Kudika:

Astrologie: Horoscopul anului 2014 al fetelor singure

Compatibilitatea numelor in astrologia europeana

Astrologie: Bancul zodiei tale

Anul Calului de Lemn: Lunile benefice in anul 2014 potrivit zodiacului chinezesc

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc