Setari Cookie-uri

Ezoteric: Ce talent ascuns ai in functie de zodie?

Crezi ca stii totul despre tine sau cerzi ca unele lucruri iti ies asa cum trebuie pentru ca pur si simplu le nimeresti? Ei bine afla de la noi ca nimic nu este intamplator!

Scorpion - Viziune

Si ca sa intelegi mai bine o sa iti spun ca este vorba despre viziune emotionala. Ai un talent inascut de a vedea dincolo de mastile pe care le purtam, dincolo de chipurile oamenilor si sa ajungi la emotiile lor, la partea lor vulnerabila.

Sagetator - Curiozitate

Curiozitatea ta combinata cu optimismul extraordinar de care dai dovada duc la stabilirea unor perspective marete in ceea ce priveste viitorul tau. Aceste perspective predispun la o invatare continua a conceptelor si filosofiilor despre viata.

Capricorn - Organizare

Reusesti sa te organizezi foarte bine ceea ce te face o buna femeie de afaceri. Stii foarte bine cum sa iti setezi obiectivele si mai ales, cum sa ajungi sa le implinesti astfel incat succesul tau sa fie garantat. Ar trebui sa te preocupi un pic si de partea emotionala a vietii tale si sa ii acorzi o mai mare importanta.

Citește și:

Varsator - Imaginatie

Ai o imaginatie bogata si ti-o pui la contributie ori de cate ori ai ocazia. Te pricepi de minune sa vezi imaginea de ansamblu a unei situatii si astfel poti lua decizia cea mai inteleapta. De asemenea imaginatia ta nu se opreste aici. Poti sa dezvolti concepte si idei revolutionare care ii ajuta pe cei din jur sa se bucure mai mult de viata.

Pesti - Inspiratie

La fel ca nativii din zodia varsatorului si tu ai o imaginatie foarte bogata care in schimb se concretizeaza in crearea unor imagini impresionante si viziuni exceptionale care dau speranta celor din jur si ii ajuta sa priveasca viata si din alte puncte de vedere.

foto prima pagina femeie mergand pe apa sursa shutterstock

Citeste pe Kudika:

Astrologie: Caracterul tau in functie de luna in care te-ai nascut

Numerologie: Afla in ce an iti va merge cel mai bine

Horoscop erotic: Fanteziile sexuale ale fiecarei zodii

Citește și:

Astrologie: Horoscopul carierei in 2014

Sursa: iVillage.co.uk

Vizionare placuta


Kudika
22 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc