Setari Cookie-uri

Zodiacul grecesc: ce fiinta mitologica te reprezinta

Horoscopul grecesc, supranumit horoscopul defectelor, ne descrie slabiciunile si ne ofera oportunitatea de a ne indrepta, apropiindu-ne astfel de cea mai buna versiune a noastra.

La vechii greci, anul zodiacal debuta in ziua de 8 ianuarie si includea o succesiune de zece zodii, prima dintre ele fiind aceea a Centaurului. Desi este unul dintre cele mai vechi horoscoape ale omenirii, a cazut in dizgratie din cauza abordarii neobisnuite, deloc magulitoare. Denumit Nekros, ceea ce s-ar traduce prin Moarte, ne pune in evidenta trasaturile negative, defectele care ne fac neplacuti in ochii celorlalti. Este, insa, foarte util, pentru ca, descriindu-ne slabiciunile, ne ofera oportunitatea de a ne indrepta, apropiindu-ne astfel de cea mai buna versiune a noastra.

Simbolul tau in horoscopul grecesc

Centaur (8 ianuarie – 12 februarie)

zodiacul grecesc

Foto: Lena_graphics, Shutterstock

Intre ratiune si simtire, mereu castiga a doua. Oricat de nebunesti ti-ar fi sentimentele, dorintele si suspiciunile, risti totul pentru ele, calcand peste cadavre. Esti impulsiva si nu reusesti niciodata sa-ti stapanesti supararea, pe care o manifesti zgomotos. Trebuie sa exersezi autocontrolul si sa nu te arunci cu capul inainte doar pentru ca apoi sa-ti plangi in pumni.

Citește și:

Harpie (13 februarie-18 martie)

horoscopul grecesc
Foto: Vuk Kostic, Shutterstock

Crezi cu tarie in puterea karmei si jubilezi cand cineva care te-a ranit isi primeste pedeapsa. Nu ierti usor, iar ranchiuna te tine captiva in trecut, fiindu-ti greu sa uiti si sa te eliberezi. Aminteste-ti ca ura iti otraveste gandurile si-ti alunga linistea. Invata sa zambesti mai mult si sa renunti la incrancenare.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc