Setari Cookie-uri

Zodiacul grecesc: ce fiinta mitologica te reprezinta

Horoscopul grecesc, supranumit horoscopul defectelor, ne descrie slabiciunile si ne ofera oportunitatea de a ne indrepta, apropiindu-ne astfel de cea mai buna versiune a noastra.

Grifon (11 august – 15 septembrie)

zodiacul grecesc
Foto: Vuk Kostic, Shutterstock

Posesivitatea e trasatura ta primordiala. Muncesti din greu pentru ceea ce ai, obtii totul cu perseverenta, apoi tii de acel lucru cu dintii si-l aperi cu inflacarare chiar daca nimeni nu vrea sa ti-l ia. Iti lipseste maleabilitatea, pe care trebuie s-o cultivi. Rigiditatea te face sa pierzi multe oportunitati si oameni la care tii.

Himera (16 septembrie – 22 octombrie)

zodiacul grecesc
Foto: Vuk Kostic, Shutterstock

Esti ca un cameleon. Te razgandesti usor, starea ti se schimba de la o clipa la alta, de aceea de multe ori nici oamenii cei mai apropiati nu te inteleg pe deplin si nu-si pun bazele in tine. Uneori, iti surprinzi partenerul si dupa ani intregi de convietuire. Pe cat de usor te adaptezi in grupuri si locuri noi, pe atat de repede simti nevoia sa le lasi in urma si sa treci la urmatorul capitol.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc