Setari Cookie-uri

Zodiacul grecesc: ce fiinta mitologica te reprezinta

Horoscopul grecesc, supranumit horoscopul defectelor, ne descrie slabiciunile si ne ofera oportunitatea de a ne indrepta, apropiindu-ne astfel de cea mai buna versiune a noastra.

Pegas (19 martie-24 aprilie)

zodiacul grecesc
Foto: Antracit, Shutterstock

Egocentrismul te caracterizeaza. Nu pui pe nimeni mai presus de tine, dar nici nu accepti ca altii sa te puna pe locul doi. Indiferenta si inganfarea le poti plati cu multa suferinta, atunci cand afli in cel mai dur mod ca nu esti de neinlocuit. Trebuie sa lupti cu propria gandire negativa si sa incepi sa faci sacrificii de dragul oamenilor care te iubesc.

Cerber (25 aprilie – 30 mai)

zodiacul grecesc
Foto: Vuk Kostic, Shutterstock

Adori diversitatea, iar rutina te omoara. Pe plan sentimental, acest lucru nu te avantajeaza, caci ti-e teama de angajamente si petreci mult timp in cautarea iubirii, multi considerandu-te superficiala in ce priveste viata personala. Cine te infurie cunoaste flacarile Iadului. Esti foarte banuitoare din fire, trebuie sa te relaxezi si sa nu mai vezi capcane peste tot in jur.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc