Setari Cookie-uri

Zodiacul grecesc: ce fiinta mitologica te reprezinta

Horoscopul grecesc, supranumit horoscopul defectelor, ne descrie slabiciunile si ne ofera oportunitatea de a ne indrepta, apropiindu-ne astfel de cea mai buna versiune a noastra.

Satir (31 mai- 3 iulie)

horoscopul grecesc
Foto: luckyway, Shutterstock

Firea pasionala, dornica de adrenalina te face sa te implici trup si suflet in iubiri interzise, rascolitoare, despre care nu poti vorbi decat in secret. Cand lucrurile par sa se aseze prielnic pe plan sentimental, te sperii si dai bir cu fugitii. Nu mai cauta situatiile complicate si indragosteste-te inainte de toate de sufletul unui om, abia apoi de trupul lui.

Sirena (4 iulie – 10 august)

zodiacul grecesc
Foto: AlenaLazareva, Shutterstock

Ai un magnetism aparte care-i atrage pe toti cei pe care vrei sa-i cuceresti. N-ar fi nimic rau in asta, daca nu ti-ar placea la nebunie sa te joci cu sufletele celorlalti: ii faci sa se indragosteasca, apoi ii parasesti. Porti intotdeauna o masca pe care o schimbi mereu astfel incat sa fie pe placul interlocutorului. Sinceritatea si naturaletea iti pot aduce linistea.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc