Setari Cookie-uri

Zodiacul grecesc: ce fiinta mitologica te reprezinta

Horoscopul grecesc, supranumit horoscopul defectelor, ne descrie slabiciunile si ne ofera oportunitatea de a ne indrepta, apropiindu-ne astfel de cea mai buna versiune a noastra.

Sfinx (23 octombrie – 30 noiembrie)

horoscopul grecesc
Foto: Anastasia Mazeina, Shutterstock

Pui prea mare pret pe lucrurile materiale, pentru care te zbati uitand ca in viata doar comorile sufletului ne aduc fericirea. Esti sireata si nu te gandesti prea mult la sentimentele altora atunci cand vrei sa-ti atingi un scop. Mai multa sensibilitate si empatie nu te-ar face vulnerabila, in schimb ti-ar aduce satisfactii si prieteni pe viata.

Minotaur (1 decembrie – 7 ianuarie)

zodiacul grecesc
Foto: Vuk Kostic, Shutterstock

Adori sa te remarci, sa fii mereu in frunte si sa culegi laurii, chiar nemeritati. Ceri intotdeauna ajutorul celorlalti cand esti in dificultate, dar tu nu te grabesti sa-l oferi pe al tau. Cumva, te crezi speciala si ti-e greu sa accepti ca nu ti se cuvine mai mult deca oricarui alt muritor. Incearca sa faci bine fara sa astepti nimic in schimb!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc