Pe multi barbati ii sperie promisiunile, angajamentele, ideea de casatorie, de familie. Cu toate astea, fiecare are un calcai al lui Ahile, o coarda sensibila pe care daca o atingi, ai toate sansele sa nu-si mai doreasca vreodata sa plece de langa tine. Ce sa-i oferi ca sa se simta pregatit sa-si lege destinul de al tau pentru totdeauna, depinde si de trasaturile zodiei lui.

Cum il seduci definitiv in functie de zodia lui Berbec

Foto: Milos Vucicevic, Shutterstock

Pe barbatul Berbec e usor sa-l captivezi, dar greu sa il pastrezi. Are nevoie langa el de cineva care sa-i accepte nebunia si sa-i ofere doza zilnica de adrenalina. Trebuie sa fii provocarea lui, sa-l surprinzi, sa-l lauzi, sa ai initiativa, sa fii independenta, dinamica, sa-i propui mereu experiente noi. Fa toate astea si s-ar putea sa-ti spuna din senin, intr-o dimineata: „Hai sa ne casatorim. Azi!“

Taur

Foto: Matusciac Alexandru, Shutterstock

Un Taur are nevoie de stabilitate in viata de cuplu si nu-l intereseaza decat relatiile pe termen lung. Daca-l faci sa se simta confortabil, sigur pe el, daca te implici trup si suflet, daca esti devotata, fara niciun dubiu te va include in toate planurile lui de viitor. Asigura-l de dragostea si de loialitatea ta, ofera-i certitudini si vei intra in inima lui.

Gemeni

Foto: Jaroslav Monchak, Shutterstock

E greu sa domolesti nevoia de diversitate si spiritul cuceritor al barbatului Gemeni, dar o femeie cu simtul umorului, creativa, sigura pe ea, care-i ofera libertate il poate fascina in asa masura ca si-o va dori alaturi doar pe ea pentru totdeauna. Nu-l lasa sa-ti ghiceasca gandurile, spune-i-le direct, vorbeste cu el despre orice si nu-l vei pierde.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: