Setari Cookie-uri

Astrologie: TOP 4 zodii prea prapastioase

Esti negativista? Zodia te da de gol!

Teoria gandirii pozitive o stim cu totii, insa la fel de bine stim ca optimismul sau pesimismul, pozitivismul sau negativismul sunt trasaturi adanc intiparite in personalitatea fiecaruia. Oricat ne-am autoeduca, totusi temerile false, anxietatea, emotiile nefondate ies la suprafata mai des si sunt mai greu de controlat la unii decat la altii.

4 zodii cu gandire negativista

Fecioara

zodii negativiste
Iti faci milioane de liste cu variante si strategii, doar ca sa fii sigura ca merge totul ceas si ca nicio situatie nu te prinde nepregatita, dar stresul la care te supui astfel e chiar mai mare decat insusi pericolul de care te feresti. Mereu gasesti cate un motiv sa-ti faci griji, fie ca e legat de locul de munca, de amenajarea casei, de copii sau de parinti. Tot ce nu poti avea sub controlul tau deplin ti se pare inspaimantator si inacceptabil. Ai asteptari mari de la ceilalti si, pentru ca ai fost de multe ori dezamagita, preferi sa pui raul in fata, chiar daca se dovedeste de multe ori o strategie paguboasa. Pune mai putina presiune pe tine, fiecare zi vine cu sanse noi!

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc