Setari Cookie-uri

TOP 5 zodii care traiesc cele mai frumoase povesti de dragoste in 2018

Ce zodii au parte de multa iubire in anul 2018.

Leu

zodii cu noroc in dragoste foto: ladyphoto, Shutterstock

Niciodata nu te multumesti cu putin, ai pretentii mari cand iti alegi un partener de cursa lunga. Stii exact ce ai de oferit, ce doresti in schimb si cat de usor te-au dezamagit barbatii din trecut, tocmai de aceea nu e usor pentru nimeni sa se cuibareasca in inima ta. Daca esti singura, iubirea te va surprinde. Pana la finalul anului cineva reuseste sa treaca toate probele si sa te cucereasca. Poate si pentru ca lasi garda jos, deschizi bine ochii si nu treci cu vederea sansele pe care destinul ti le scoate in cale. Daca esti deja cu cineva, relatia voastra trece printr-un intreg proces de reconstructie, o luati de la zero si se dovesteste o decizie inteleapta. Ati invatat din greseli si nu le mai repetati, ceea ce consolideaza relatia si va aduce mai aproape.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc