Setari Cookie-uri

TOP 5 zodii care traiesc cele mai frumoase povesti de dragoste in 2018

Ce zodii au parte de multa iubire in anul 2018.

Scorpion

zodii norocoase in dragoste foto: ViChizh, Shutterstock

Desi nu ai mari asteptari de la el, 2018 se dovedeste unul dintre cei mai buni ai tai in ce priveste dragostea. Apar oportunitati extraordinare de a iesi in evidenta la momentul potrivit, de a te face placuta, de a cunoaste oameni noi. Primavara si vara vor fi de-a dreptul infloritoare pe plan sentimental. Atragi energii pozitive, intalnesti pe cineva exact atunci cand ai mai mare nevoie si disponibilitate, va completati si va intelegeti asteptarile cele mai ascunse. Ai suferit mult in trecut si nu ai nici dorinta, nici curajul sa o iei de la capat, dar alaturi de omul potrivit toate ranile sunt date uitarii. Iti poti intalni jumatatea, acel partener care vede cat de mult valorezi si iti demonstreaza cum arata iubirea completa, reala, impartasita. Contextul astral va da profunzime sentimentelor tale si nu mai vezi viata altfel decat in doi.

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc