Setari Cookie-uri

TOP 5 zodii care traiesc cele mai frumoase povesti de dragoste in 2018

Ce zodii au parte de multa iubire in anul 2018.

Pesti

zodii cu noroc in dragoste foto: ladyphoto, Shutterstock

Mereu ai vazut ce era mai buni in oameni, ai crezut ca totul e posibil si ai pastrat un licar de speranta undeva adanc in suflet, chiar daca realitatea parea sa-ti taie aripile si sa-ti destrame planurile unul cate unul. Iata ca, in sfarsit, soarta iti dovedeste ca visurile, uneori, se implinesc. Ai parte de iubire si poate chiar de o uniune a destinelor pe viata. Casatoriile de anul acesta au parte de sustinere astrala, de binecuvantare divina si se dovedesc a fi unele fericite, potrivite, implinite. Credinta, sensibilitatea, empatia iti sunt aliati. Daca esti deja intr-o relatie, ea poate evolua rapid si neasteptat de favorabil. Fie un anumit context exterior va uneste mai tare, fie va hotarati sa aduceti pe lume un copil si aveti toate sansele sa deveniti o familie implinita.

Foto prima pagina: AstroStar, Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc