Setari Cookie-uri

TOP 5 zodii care traiesc cele mai frumoase povesti de dragoste in 2018

Ce zodii au parte de multa iubire in anul 2018.

Sagetator

zodii cu noroc in dragoste foto: Mandy Godbehear, Shutterstock

E anul in care vei simti ca ti se ia o piatra de pe inima, sacrificiile si compromisurile pe care le-ai facut in trecut, responsabilitatile pe care ti le-ai asumat n-au fost degeaba. Chiar daca iti vor fi testate limitele pe plan sentimental in continuare, vei trece toate probele cu brio. Te vei trezi implicata in situatii pe care nu le-ai mai trait pana acum, care te provoaca, dar intr-un final te si leaga mai tare de partener. Va faceti promisiuni, juraminte si in acest fel demonstrati ca relatia voastra e una matura, bine inchegata. Tot ceea ce speri si iti doresti in viata de cuplu se implineste in a doua parte a anului, trebuie doar sa ai rabdare si sa nu renunti la lupta in zilele mai grele.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc