Creaturile mitologice intruchipeaza trasaturi ale Binelui si Raului, ele reflecta putere, gingasie, magie, cele mai ascunse temeri sau nazuinte ale oamenilor. In functie de caracteristicile semnului tau zodiacal, afla ce creatura fantastica iti corespunde cel mai bine!

Ce creatura mitologica esti in functie de zodie Berbec – Varcolac

Foto: Denis Andricic, Shutterstock

Berbecii au multi potentiali corespondenti in mitologia romaneasca. Varcolacul, Zmeul sau Balaurul sunt fiinte fabuloase de temut ce reflecta agitatia interioara, firea furtunoasa si furia nestapanita a acestui semn zodiacal usor de enervat si greu de imbunat.

Taur – Cerber

Foto: Jaiz Anuar, Shutterstock

Paznicul neinduplecat si invincibil al portilor infernului se potriveste personalitatii celor nascuti in semnul Taurului, loiali, calculati, prevazatori, inflexibili, fermi. Chiar si ei au punctele lor vulnerabile, dar putini sunt cei care le vor descoperi vreodata.

Citeste si horoscopul de azi pe horoscop.kudika.ro

Gemeni – Spiridus

Foto: Atelier Sommerland, Shutterstock

Fapturi cu puteri supranaturale cu ajutorul carora vrajitoarele faceau farmece de tot felul, in special de dragoste, se potrivesc Gemenilor jucausi, hazlii si un pic obraznici. Tot pentru aceasta zodie este reprezentativ Elful, micul semi-zeu al naturii si fertilitatii.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: