Setari Cookie-uri

Talismanul ENERGETIC antic pentru fiecare zodie: proprietăți protectoare și vindecătoare

Talismanele si cristalele energetice zodiacale prezintă proprietăți metafizice, protectoare și echilibrante pentru cine le poartă. Acestora le sunt atribuite puteri vindecătoare, considerându-se că pot echilibra meridianele energetice, pot aduce protecție împotriva energiilor negative și pot atrage bogăția materială și spirituală.

Încă din timpuri străvechi pietre și cristale cu proprietăți vindecătoare, încărcate cu energii protectoare erau purtate de conducătorii lumii, de împărați și faraoni, exemplul acestora fiind apoi urmat de tot mai mulți oameni. Vracii și vindecătorii vremurilor foloseau puterile tămăduitoare ale acestor valoroase pietre, în funcție de zodii, de boli și alte caracteristici individuale, cunoscându-le proprietățile matafizice.

Aceste talismane protectoare pot fi purtate ca bijuterii sau pot fi conținute în obiecte decorative, potrivite pentru haine, casă și birou.

Talismanul zodiei Berbec: Carneol

Guvernate de Marte, nativele zodiei Berbec sunt, în general, persoane dinamice, întreprinzătoare, sociabile, îndrăznețe și extrovertite, orientate către schimbare și cu un dezvoltat simț al luxului și al aventurii. Sunt încrezătoare în forțele proprii, curajoase și orientate către control. În zodiac sunt considerate ca având abilități de lider.

Citește și:

Pietrele energetice benefice zodiei Berbec sunt cele care calmează, care elimină stresul și atrag prosperitatea. Culorile caracteristice zodiei sunt roșu și portocaliu. Carneolul este talismanul specific zodiei Berbec, care prezintă rol protector, stimulativ, aducând încredere în sine și protejând împotriva furiei, energiilor negative, invidiei, geloziei.

Alte pietre protectoare pentru zodia Berbec: Jasp roșu, Citrin, Pirita, Granat.

carneol cristal norocos berbec Foto: By Julian Popov/shuttertsock.com

Iti recomandam si bijueriile:

Cercei argint doua bile carneol – pret 89 lei – disponibili pe daisyfay.ro

Pandantiv Argint cu piatra Carneol – pret 210 lei – disponibil pe Janette.ro

Brățară Argint Lauris cu pietre mari Carneol – pret 230 lei – disponibilă pe Janette.ro

Citește și:

Inel lux aur si piatra naturala Carneol disponibil pe Sabion.ro

Cristalul protector pentru zodia Taur: Malachit

Aceasta zodie este guvernată de Venus, planetă care sporește dezvoltarea artistică, înclinarea către artă, dar totodată și către sport, bunuri materiale, specialități culinare și stabilitate, control. Nativele acestei zodii sunt caracterizate prin: stabilitate, pragmatism, feminitate, fidelitate.

Talismanul zodiei Taur este Malachitul, o piatră în nuanțe de verde, considerată și „piatra tansformării”, care încurajează purtătorul să își urmeze talentul și visurile, îi crește optimismul și încrederea în forțele proprii, sporind totodată creația și aducând echilibrul interior de care Taurul are adesea nevoie.

Citește și:

Culorile caracteristice zodiei Taur sunt verdele și rozul.

Alte pietre protectoare pentru zodia Taur sunt: cuarț roz, rodonit, cuarț fumuriu, ametist, aventurin, calcedonie.

Îți recomandăm bijuteriile:

Set Argint cu pietre Malachit – pret 275 lei – disponibil pe Janette.ro

Cercei aur galben cu diamante, malachit si sidef – disponibili pe Tailor.ro

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc