Setari Cookie-uri

Talismanul ENERGETIC antic pentru fiecare zodie: proprietăți protectoare și vindecătoare

Talismanele si cristalele energetice zodiacale prezintă proprietăți metafizice, protectoare și echilibrante pentru cine le poartă. Acestora le sunt atribuite puteri vindecătoare, considerându-se că pot echilibra meridianele energetice, pot aduce protecție împotriva energiilor negative și pot atrage bogăția materială și spirituală.

Talismanul protector al zodiei Vărsător: Ametist

Nativele Vărsător sunt guvernate de Uranus, planetă ce amplifică originalitatea, dorința de schimbare, imaginația și cunoașterea, altruismul și sinceritatea. Culorile ce caracterizează energetic zodia sunt reprezentate de nuanțe de albatru deschis, violet și verde deschis. Ametistul are puterea de a alunga anxietatea, de a respinge gândurile negative și de a ascuți mintea. Vindecatorii foloseau ametistul cu scopuri oculte, pentru sporirea simțurilor și comunicarea la un nivel profund cu lumea. Ametistul simbolizează pacea și aduce armonie celor care îl poartă, sporind capacitatea de autovindecare a corpului.

Alte cristale protectoare pentru zodia Vărsător: acvamarin, lapis lazuli, sodalit, turcoaz, agat albastru, fluorit, angelit.

Citește și:

Îți recomandăm bijuteriile:

Set bijuterii argint, cercei si inel, ametist si marcasite – disponibil pe Zamoracollection.ro

Set Argint Acantha cu pietre ametist – disponibil pe Janette.ro

Pandantiv din argint Purple Heart – Ametist – disponibil pe Indira.ro

CERCEI DIN AUR ROZ CU AMETISTE – disponibil pe Teilor.ro

Brățară Aur 14K cu Ametist – disponibila pe Zehava.ro

aventurin efecte benefice protectoare piatra noroscoasa pesti Foto: By Nadezda Boltaca/shutterstock.com

Cristalul protector al zodiei Pești: Aventurin

Nativele Pești sunt guvernate de Neptun, planetă care favorizează simțurile, premonitiile, imaginația, sensibilitatea și intuiția. Culorile zodiei Pești sunt reprezentate de albastru, bleumarin, vernil, violet. Aventurin, cunoscut ca cuarț verde, descracă energiile haotice, sporește simțurile și conferă claritate gândurilor. Aduce curaj, sporește spiritul de aventură, luciditatea și atrage iubirea. Aventurin este cunoscut și drept „piatra oportunității”, aducând noroc, bogăție și prosperitate.

Citește și:

Alte talismane protectoare pentru zodia Pești: agat mov, sodalit, turcoaz, fluorit, hematit, ametist.

Îți recomandăm bijuteriile:

Inel din aur alb cu Aventurin - disponibil pe Zehava.ro

Foto homepage: By Photosani/shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc