Setari Cookie-uri

Talismanul ENERGETIC antic pentru fiecare zodie: proprietăți protectoare și vindecătoare

Talismanele si cristalele energetice zodiacale prezintă proprietăți metafizice, protectoare și echilibrante pentru cine le poartă. Acestora le sunt atribuite puteri vindecătoare, considerându-se că pot echilibra meridianele energetice, pot aduce protecție împotriva energiilor negative și pot atrage bogăția materială și spirituală.

Talismanul norocos al zodiei Leu: Piatra Soarelui

Guvernată chiar de Soare, zodia Leu este caracterizată de voință, implicare, putere de muncă, hotărâre, afectivitate, generozitate, entuziasm, dar și de mândrie și egoism. Talismanul protector pentru această zodie poate stimula chakra Plexului Solar, care ajută în eliminarea fricilor și a emoțiilor acumulate. Tocmai de aceea piatra caracteristică a acestei zodii este numită întocmai „Piatra Soarelui”, având proprietăți purificatoare, echilibrante și energizante. Piatra Soarelui sporește energiile pe toate planurile, creascând puterea de muncă, pofta de viață și optimismul.

Culorile caracteristice zodiei Leu sunt portocaliu, auriu, galben, iar alte pietre energetice potrivite acestor native sunt: labradorit, jad, carneol, citrin, ochi de tigru, pirita, granat.

Citește și:

cristalul norocos protector pentru zodia leu piatra soarelui efecte Foto: By Igor Boldyrev/ shutterstock.com

Îți recomandăm bijuteriile:

Brosa Bufnita cu Piatra Soarelui - disponibile pe Bijubox.ro

Talismanul protector al zodiei Fecioară: Opal

Această zodie este guvernată de planeta Mercur. Nativele Fecioară sunt, în general, firi ambițioase, exigente și responsabile, amabile și totodată pline de viață, cu un optimism molipsitor. Piatra protectoare poartă o energie a naturii, a adevărului, a purității și credinței. Culorile zodiei sunt: bej, verde, galben, maro, bleumarin. Opalul este cristalul schimbării, care poate atrage energiile întregului curcubeu. Opalul protejează împotriva energiilor negative și a minciunii, sporește iubirea și armonia. Opalul alungă oboseală și ajută în susținerea energiilor organelor vitale.

Citește și:

Alte pietre protectoare pentru zodia Fecioară: jad, citrin, granat, calcedonie, cuarț fumuriu, hematit, sodalit, carneol, jasp dalmatian și piatra lunii.

Îți recomandăm bijuteriile:

Inel din argint Rose Gold Hallie – Opal – disponibil pe Indira.ro

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc