Setari Cookie-uri

Talismanul ENERGETIC antic pentru fiecare zodie: proprietăți protectoare și vindecătoare

Talismanele si cristalele energetice zodiacale prezintă proprietăți metafizice, protectoare și echilibrante pentru cine le poartă. Acestora le sunt atribuite puteri vindecătoare, considerându-se că pot echilibra meridianele energetice, pot aduce protecție împotriva energiilor negative și pot atrage bogăția materială și spirituală.

Cristalul protector pentru zodia Balanță: Amazonit

Guvernate de Venus, nativele Balanță se remarcă prin feminitate și putere, prin bun gust și prin capacitatea lor de a lua decizii, în ciuda zvonurilor privind această zodie. Sunt persoane hotărâte și prezintă o incredibilă capacitate de adaptare la situații noi. Cristalele energetice pentru zodia Balanță sunt în culori ca verde, tucoaz și roz, purtând energii calmante, care alungă grijile și teama, care aduc liniște și pace spirituală, care împământează și descarcă.

Amazonitul alungă anxietatea și haosul, aducând ordine și pace interioară. Această piatră stimulează capacitatea de autovindecare a organismului, sporind totodată energia interioară, creativitatea și longevitatea.

Citește și:

Alte cristale protectoare pentru zodia Balanță: jad, cuarț roz, jasp roșu, citrin, crisocola, malachit.

amazonit efecte piatra protectoare zodie balanta Foto: By Nadezda Boltaca/shutterstock.com

Îți recomandăm bijuteriile:

Pandantiv Magic Pendant, placat cu aur si amazonit – disponibil pe Roxannes.ro

Cristalul protector pentru zodia Scorpion: Onix

Nativele acestei zodii sunt guvernate de planeta Marte, căpătând o personalitate magnetică, misterioasă și totodată puternică, sensibilă, dar de temut. O natură ușor contrastantă a emoțiilor și impulsurilor acestor native aduce nevoia de echilibru și stabilitate. Cristalele protectoare pentru această zodie sunt în culori pământii: maro, negru, roșu închis. Onixul, piatra încrederii și a siguranței, ar avea puteri magice și ar aparține zeilor (unghiile lui Venus). Onixul oferă pueterea de a vindeca rănile interioare, de a merge mai departe, de a capta înțelepciunea universală, de a proteja împotriva atacurilor energetice.

Citește și:

Alte cristale protectoare pentru zodia Scorpion: turmalina neagră, granat, acvamarin, ochi de pisică, obsidian, bronzit.

Îți recomandăm bijuteriile:

Set bijuterii argint rodiat, aspect aur alb, inel si cercei, onix si zirconii – disponibil pe Zamoracollection.ro

Bratara din argint Joyce – Onix Negru – disponibila pe Indira.ro

INEL DIN AUR ROZ DE 18K CU DIAMANTE 0.145CT SI ONIX – disponibil pe Teilor.ro

Cristalul norocos al zodiei Săgetător: Turcoaz

Guvernate de Jupiter, planeta care sporește generozitatea, spiritualitatea, altruismul, demnitatea, corectitudinea și logica, nativele Săgetător se disting prin pofta de viață, zâmbetul molipsitor și romantismul de care dau dovadă. Culoarea specifică zodiei este albastrul roial, iar piatra caracteriztica: turcoaz. Este considerată piatra vieții, a norocului, a frumuseții și înțelegerii. Această piatră atrage iubire și aduce curaj celor care o poartă, crește nivelul energetic și înalță vibrația.

Citește și:

Alte cristale protectoare pentru zodia Săgetător: sodalit, acvamarin, fluorit, piatra soarelui albastră, turmalina, ochi de șoim.

Îți recomandăm bijuteriile:

Set bijuterii argint rodiat, aspect aur alb, patru piese, turcoaz si topaz alb disponibil pe ZamoraCollection.ro

Inel argint turcoaz – disponibil pe Daisyfay.ro

Cercei din argint Aranza – Turcoaz – disponibili pe Indira.ro

Piatra norocoasa al zodiei Capricorn: Jasp Roșu

Zodia Capricorn este guvernată de Saturn, planetă care sporește dorința de securitate, perseverența, teacitatea, spiritul practic, logica, curiozitatea și dorința de stabilitate. Culorile energetice ale acestei zodii sunt: negru, roșu inghis, violet intens sau albastru. Jaspul roșu este cristalul ce caracterizează zodia, numit și „piatră consilierilor”. Ca și efecte, purtarea acestei pietre ajută la eliberarea stresului, la respingerea energiilor negative, stimulând dragostea, echilibrul, cunoașterea.

Citește și:

    Alte pietre protectoare potrivite zodiei Capricorn: granat, piatra soarelui albastră, cuarț fumuriu, onix, cristal de stâncă, cuarț roz și sodalit.

    Îți recomandăm bijuteriile:

    Pandantiv Magic Pendant - White Zirconia, placat cu argint, Secret Stone Collection, cu pietre semipretioase interschimbabile – disponibil pe Roxenne.ro

    Vizionare placuta


    Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


    Horoscop Kudika

    Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

    Alege zodia care te intereseaza:

    Vreau notificariNu, multumesc