Setari Cookie-uri

Talismanul ENERGETIC antic pentru fiecare zodie: proprietăți protectoare și vindecătoare

Talismanele si cristalele energetice zodiacale prezintă proprietăți metafizice, protectoare și echilibrante pentru cine le poartă. Acestora le sunt atribuite puteri vindecătoare, considerându-se că pot echilibra meridianele energetice, pot aduce protecție împotriva energiilor negative și pot atrage bogăția materială și spirituală.

Piatra protectoare pentru zodia Gemeni: Agat

Guvernate de Mercur, nativele zodiei Gemeni sunt tandre și sensibile, cu abilități excelente de comunicare și simțuri artistice deosebite. Nu se tem de schimbări, sunt invidiate pentru capacitatea lor de a se adapta rapid la situații noi și totodată sunt apreciate pentru inteligența și diplomația de care dau dovadă în rezolvarea dificultăților. Talismanele energetice ale zodiei sunt în nuanțe de galben și violet, dar și de vernil. Agat atrage bucuria și iubirea în viața acestor nativi, dar și echilibrul emoțional și creativitatea.

Alte pietre protectoare pentru zodia Gemeni sunt: aventurin, citrin sau „Piatra Soarelui”, carneol, ochi de tigru, cuarț roz.

piatra norocoasa protectoare zodia gemeni agat Foto: By Wojciech Tchorzewski/ shutterstock.com

Îți recomandăm bijuteriile:

Citește și:

Brățară Argint lucrata manual cu agat verde – disponibila pe Janette.ro

Pandantiv aur si agat verde – disponibil pe Sabion.ro

Talismanul protector al zodiei Rac: Piatra Lunii

Guvernată de Lună, zodia Rac este încununată de romantism, sensibilitate profundă și emoții puternice. Nativele acestei zodii sunt perfecționiste, inteligente și empatice, cu un bun gust nativ și orientate către adevăr. Nu tolerează minciuna și totodată nu sunt întotdeauna foarte sociabile. Uneori doresc să rezerve un timp al lor, în care să se regăsească. Talismanele protective ale acestei zodii sunt cele care alungă energiile negative, aducând armonie și echilibru, care calmează impulsivitatea și aduc putere spiritului.

Culorile zodiei sunt reprezentate de alb, argintiu și albastru. Piatra Lunii aduce echilibru energetic, emoțional și hormonal, reface meridianele energetice ale corpului, atrage norocul și bogăția, fiind un simbol al purității și credinței.

Citește și:

Alte pietre protectoare pentru zodia Rac: aventurin, agat alb, calcedonie, cristal de stâncă, onix alb.

Îți recomandăm bijuteriile:

Cercei argint piatra lunii – pret 129 lei - disponibili pe Daisyfay.ro

Broșă Argint Piatra Lunii – 202,50 lei – disponibila pe Janette.ro

Inel aur alb cu pietre pretioase si piatra lunii – disponibil pe Teilor.ro

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc