Datoriile karmice ale Berbecilor

În această viață, aceste suflete s-au născut în zodia Berbecului tocmai pentru a reuși să găsească echilibru între datorie și libertate, între supunere și independența, între curaj și teama salvatoare, între diplomație și prea multă deschidere.

Dacă în trecut au fost suflete supuse, lăsând prea mult de la ei pentru satisfacerea celorlalți, acum au curaj și devin firi independente.

În tribul lor de suflete se află două zodii care îi ajută la îndeplinirea datoriilor karmice, cu care leagă prietenii din care vor avea multe lecții de învățat: Capricorn și Balanță.

Foto: VetraKori/ shutterstock.com

Datoriile karmice ale Taurilor

Datoriile karmice ale Taurilor sunt legate în special de a-și oferi lor ceea ce n-au avut într-o viață anterioară în care s-au confruntat cu sărăcia.

Trebuie să învețe, așadar, să se bucure de viață, să se răsfețe, să își construiască un statut social și material, să ducă o viață plină de bunăstare, de bun gust, dar totodată echilibrată spiritul.

Din tribul lor de suflete ce îi ajută să își împlinească datoriile karmice se numără zodiie: Leu, Vărsător.

Datoriile karmice ale Gemenilor

Dacă în alte vieți aceste suflete au fost retrase, poate chiar pustnice, s-au adâncit în științe sau activități solitare, acum în zodia Gemeni învață să fie sociabili, glumeți, să se bucure de viață și de toate plăcerile mărunte, pot dezvolta ușor vicii și pot deveni foarte cheltuitori.

Datoria lor karmică este aceea de a descoperi plăcerile vieții, însă totodată de a rămâne în echilibru.

Din tribul lor de suflete care îi ajută să își săvârșească datoriile karmice fac parte cei din zodiile Fecioară și Scorpion.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: