Setari Cookie-uri

Astrologie: Afla care este karma ta in functie de zodie

Daca crezi si in reincarnare, in sansa de a evolua de la o existenta la alta, ei bine, zodia ta iti poate dezvalui ce ai fost in viata anterioara acestei existente.

Nimic nu se intampla fara motiv si intotdeauna culegi ceea ce ai semanat. Tot ce traiesti acum este rezultatul actiunilor anterioare, din viata actuala sau dintr-o viata trecuta: asa se explica, pe scurt, legea karmei. Daca crezi si in reincarnare, in sansa de a evolua de la o existenta la alta, ei bine, zodia ta iti poate dezvalui ce ai fost in viata anterioara acestei existente.

Zodia ta, karma ta

Berbec – ai fost o artista

karma in functie de zodie

O prezenta boema si foarte sensibila, iubitoare de oameni, retrasa, plina de enigme, careia ii placea timpul petrecut in singuratate, aveai o fire de artist. Poet, pictor, preot, iubirea si frumosul erau menirea ta. Tocmai de aceea acum nu treci niciodata neobservata. Esti puternica, extrovertita, sociabila si luptatoare.

Taur – ai fost razboinic

karma in functie de zodie

Iti placea sa-ti faci vocea auzita, sa bati cu pumnul in masa si sa te arunci in lupta ca sa aperi valorile in care credeai. Nu cunosteai frica si dominai pe oricine, oriunde, chiar cu pretul vietii. Acum, te intereseaza mai mult confortul material si linistea sufleteasca.

Citește și:

Gemeni - ai fost un bancher

karma

Ai fost o persoana bogata, responsabila, traditionalista, cu principii de nestramutat, care a muncit mult pentru a strange avere. Astazi preferi sa traiesti clipa si nu tii cont de norme. Faci totul dupa cum simti si cheltuiesti mai mult decat pui deoparte.

Rac – ai fost scriitoare

karma in functie de zodie

Cel mai mare talent al tau era acela de a te exprima excelent. Compuneai poeme, romane, scenarii intregi si erai o persoana invatata, populara in societate, poate scriitoare sau profesoara. Astazi, esti comunicativa si darnica in informatii doar cu oamenii cei mai apropiati.

Leu – ai fost in slujba altora

karma in functie de zodie

Asistent medical, asistent social, voluntar, menirea ta era aceea de a-i ajuta pe altii, sacrificandu-te pentru binele lor. Astazi nu mai esti emotiva si nici sentimentala, te pui pe primul loc si-ti place sa fii tu cea menajata, apreciata, sa conduci, sa dai directive.

Citește și:

Fecioara – ai fost o regina

karma in functie de zodie

Toata lumea iti era supusa, ti se stia de frica si erai respectata pretutindeni. Cuvantul tau cantarea mult in orice context, iar ordinele iti erau indeplinite fara discutie. Astazi, iti obtii reusitele si laudele prin munca, nu astepti nimic de-a gata. Insa tinzi in continuare catre perfectiune si lux.

Balanta – ai fost un vindecator

karma

Vindecarea naturala, holistica era crezul tau. Foarte organizata, in cautarea perfectiunii si a tamaduirii, nu te-ai simtit niciodata pe deplin apreciata sau multumita de tine, ti-ai dorit constant sa evoluezi. In aceasta existenta iti cauti echilibrul, armonia si pacea interioara.

Scorpion – ai fost judecator

karma zodiei

Avocat, judecator, menirea ta era sa faci dreptate printre semeni. Totodata, erai intotdeauna o aparitie placuta, o prezenta cuceritoare, de o frumusete fizica si sufleteasca aparte. Si acum iti place sa ajuti, dar esti mai egoista si foarte posesiva.

Citește și:

Sagetator – ai fost prezicator

karma zodiei

Te atrageau magia, experientele inexplicabile, aveai o intuitie puternica si erai foarte empatica, dar si pasionala. Erai considerata de multi o faptura misterioasa, o clarvazatoare sau chiar vrajitoare. Astazi, esti o fire practica, energica si cat se poate de directa.

Capricorn – ai fost nomad

karma

Rareori se intampla sa ramai vreme indelungata in acelasi loc. Iti placea sa calatoresti, sa descoperi taramuri si oameni noi. Erai un spirit liber, dornic de aventura, care nu facea promisiuni si nu se lega de nimeni. Astazi, preferi confortul sufletesc si linistea locurilor pe care deja le cunosti.

Varsator – ai fost invatator

karma zodiei

Erai o persoana conservatoare, calculata, care isi impunea multe reguli si nu actiona riscant, pentru a-si asigura astfel reusita. Un model de rabdare pentru altii, ai fost probabil invatator sau om politic. Acum este timpul sa experimentezi, sa iesi din tipare si sa fii originala.

Citește și:

Pesti – ai fost inventator

karma zodiei

Iti placeau noutatile, surprizele, provocarile, erai extrem de versatila si aveai sclipiri de geniu. Acum nascuta in zodia Pesti, inchei un ciclu al existentei si poti atinge un nivel de profunzime la care altii nu au acces. Esti o persoana ganditoare, creativa, meditativa, dornica sa te transformi in cea mai buna versiune a ta.

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc