Setari Cookie-uri

Astrologie: Cartea de tarot specifica zodiei tale

Doua stiinte oculte, diferite dupa parerea necunoscatorilor. Unii chiar isi permit sa faca dezbateri legate de suprematia vreuneia din ele. Ocultistii, experti in simbolism si in mistere, stiu bine ca toate au legatura intre ele: astrologia, numerologia, tarotul.

Intelepciunea arcanei: Arunca in aer frontierele: pe cele ale tale si daca este nevoie si pe ale altora! Actioneaza energic pana la capat! Nu regreta ceea ce pierzi: nu faci decat sa schimbi acel ceva cu o vitalitate sporita si o libertate mai intensa!

Zodia Taur – Arcana III Imparateasa

Simbol: Arcana III simbolizeaza forta inepuizabila a naturii, cu ajutorul careia este perpetuata viata. Simbolizeaza fertilitatea, cresterea si nasterea.

Personalitate: Esti o persoana creativa si vioaie, cu o puternica dorinta de viata. Grijulie si iubitoare, ai un simt matern innascut. Plina de idei, deschisa la sugestii, mereu te aflii de partea dezvoltarii. Ai deplina incredere ca binele va triumfa!

Destin: Destinul tau este acela de a da nastere la nou, a hrani dezvoltarea si a ocroti toate acele lucruri care se afla in grija ta.

Intelepciunea arcanei:
Arata-te deschisa la impulsuri si la sfaturi. Foloseste-ti latura creativa! Implica-te cu toata vitalitatea ta in rezolvarea problemelor!

Zodia Gemeni – Arcana I Magicianul

Simbol: Arcana I simbolizeaza intelepciunea, iscusinta, constiinta propriei valori si o conceptie de viata activa.

Personalitate: Activa si sigura de sine, ii fascinezi pe cei din jurul tau. Esti o persoana iscusita, versata, independenta si cu multe talente. Iei des initiative si ai incredere in faptul ca vei reusi, optimismul tau este molipsitor. Stii sa convingi cu usurinta pe oricine.

Destin: Destinul tau este ca sa iti dezvolti intelepciunea si sa intampini provocarile vietii cu o constiinta vie.

Intelepciunea arcanei
: Da dovada de hotarare si nu mai amana rezolvarea unor probleme. Arata-ti iscusinta si talentul! Fii o deschizatoare de drumuri!

Zodia Rac – Arcana II Marea Preoteasa

Simbol: Arcana II simbolizeaza fortele subconstiente, Marea Preoteasa fiind cunoscatoarea tuturor misterelor.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc