Setari Cookie-uri

Astrologie: Cartea de tarot specifica zodiei tale

Doua stiinte oculte, diferite dupa parerea necunoscatorilor. Unii chiar isi permit sa faca dezbateri legate de suprematia vreuneia din ele. Ocultistii, experti in simbolism si in mistere, stiu bine ca toate au legatura intre ele: astrologia, numerologia, tarotul.

Destin: Destinul tau este ca sa te apropii de Sinele Tau fara sa fii perturbata de altii ca sa poti ajunge astfel la claritate si intelepciune.

Intelepciunea arcanei: Abordeaza in felul tau problemele si nu te lasa perturbata de altii. Da dovada de disciplina, seriozitate si autocontrol. Retrage-te si cauta reculegerea interioara pana vocea ta interioara iti va arata calea cea buna!

Zodia Balanta – Arcana XI Dreptatea

Simbol: Arcana XI este simbolul judecatii, corectitudinii si ponderarii.

Personalitate: Esti o persoana cumpatata si echilibrata. Incerci sa actionezi just, lucid si cinstit. Nu vrei sa protejezi pe nimeni. Constiinta ta este foarte puternica si din cauza aceasta te simti adesea vinovata. Doresti sa clarifici problemele. Vrei mereu sa faci dreptate in jurul tau. Sinceritatea este deosebit de importanta pentru tine. Consideri ca oamenii sunt raspunzatori pentru ceea ce primesc si traiesc.

Destin: Destinul tau este aceea de a gasi solutii oneste la probleme si a sustine mereu dreptatea si adevarul.

Intelepciunea arcanei: Nu te lasa furata de concluzii pripite sau de prejudecati. Nu te lasa corupta, nu iti trada propriile principii si nu iti subaprecia valoarea!

Zodia Scorpion – Arcana XIII Moartea

Simbol:
Arcana XIII reprezinta sfarsitul natural si inseamna ca a venit momentul de a da drumul la ceva. Este un precursor al noului.

Personalitate: Subiectele oculte te intereseaza enorm, doresti sa cunosti ce este dincolo de moarte. Simti nevoia sa te debarasezi de concepitiile invechite si modelele preluate de la parinti si societate. Iti cauti identitatea. Esti o persoana rabdatoare, grava si cu viziuni profunde.

Destin: Destinul tau este ca sa iti indeplinesti indatoririle si sa satisfaci asteptarile legate de tine. Trebuie sa inchei etapele din viata ta cu liniste in suflet si cu constinta impacata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc