Setari Cookie-uri

Astrologie: Cartea de tarot specifica zodiei tale

Doua stiinte oculte, diferite dupa parerea necunoscatorilor. Unii chiar isi permit sa faca dezbateri legate de suprematia vreuneia din ele. Ocultistii, experti in simbolism si in mistere, stiu bine ca toate au legatura intre ele: astrologia, numerologia, tarotul.

Zodia Varsator – Arcana XVII Steaua

Simbol: Arcana XVII este cartea sperantei, intelepciunii si perceperii conexiunilor superioare. Simbolizeaza viitorul.

Personalitate: Esti o persoana optimista, prevazatoare si cu o incredere oarba ca proiectele tale se vor realiza. Foarte visatoare, mizezi in forul tau interior in evolutia pozitiva a intentiilor tale. Iti faci tot felul de proiecte si iti place sa iti proiectezi viitorul. Mereu privesti planurile tale pe termen lung.

Destin: Ai un destin norocos. Toate planurile tale se vor realiza!

Intelepciunea arcanei: Sub protectia acestei carti iti poti cladi sperante intemeiate. Ai incredere in viitor, continua-ti calea, plina de sperante. Incearca sa obtii o privire cat mai larga, obiectiva, de ansamblu si fa-ti planuri pe termen lung!

Zodia Pesti – Arcana XII Spanzuratul

Simbol: Arcana XII simbolizeaza sacrificiul si iluminarea.

Personalitate: Esti o persoana meditativa si introvertita, adesea confuza si deprimata. Esecurile te-au facut apatica si indiferenta fata de multe lucruri. Ai o intuitie foarte buna si o lume emotionala bogata. Imaginatia ta este activa.

Destin: Destinul tau este legat de dezvoltarea ta spirituala si a descoperi misterele lumii invizibile.

Intelepciunea arcanei: Analizeaza-ti experientele. Nu renunta niciodata la ceea ce doresti sa realizezi. Fii dispusa sa faci schimbari si sa renunti la vechile lucruri, obisnuite, relatii, bunuri materiale daca vrei sa progresezi.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc