Setari Cookie-uri

Astrologie: Cartea de tarot specifica zodiei tale

Doua stiinte oculte, diferite dupa parerea necunoscatorilor. Unii chiar isi permit sa faca dezbateri legate de suprematia vreuneia din ele. Ocultistii, experti in simbolism si in mistere, stiu bine ca toate au legatura intre ele: astrologia, numerologia, tarotul.

Personalitate: Lasi impresia unei persoane pasive, retinute, delicate, tolerante, chibzuite, iertatoare. Esti mereu dispusa sa astepti sa vezi cum evolueaza lucrurile inainte de a reactiona sau a lua decizii majore.
Te bazezi pe o rezolvare imbucuratoare. Ajuti pe cei care au probleme sufletesti, avand capacitati tamaduitoare. Esti o persoana misterioasa, secretoasa, nobila si fermecatoare.

Destin
: Lucrurile in viata ta se petrec toate la timpul lui, niciodata prea brusc, prea repede, nici prea tarziu. Destinul tau este protejat de Marea Preoteasa, care iti acorda o protectie invizibila, prin mesajele pe care ti le ofera. Asculta-ti intuitia: esti protejata si ghidata!

Intelepciunea arcanei: Fii rabdatoare, executa-ti sarcinile cu inima deschisa si vei fi ghidata catre urmatorul pas. In adancul tau stii foarte bine unde te indrepti si ce trebuie sa faci!

Zodia Leu – Arcana XIX Soarele

Simbol: Arcana XIX simbolizeaza fortele luminoase ale constintei cu ajutorul careia se ajunge la limpezime, infrangand ingrijorarea si temerile.

Personalitate: Lasi impresia unei persoane lipsite de griji, plina de putere si sigura de propriul ei succes. Dai dovada de generozitate si esti foarte sociabila. Vesela si optimista, privesti lucrurile din unghiul lor pozitiv. Esti convinsa ca vei invinge orice obstacol. Ai mare capacitate de munca si esti creativa.

Destin: Destinul tau este ca sa infrunti temerile proprii si problemele exterioare si sa iesi invingatoare!

Intelepciunea arcanei: Cauta mereu sa gandesti limpede. Sustine-ti punctul de vedere cu incredere si convingere, dar totodata cu bunavointa. Arata-ti inima mare, fii impaciuitoare si da exemplul personal!

Zodia Fecioara – Arcana IX Eremitul

Simbol: Arcana IX este cartea atitudinii retrase si a reculegerii interioare. Simbolizeaza aspiratia spre intelepciune si pastrarea independentei.

Personalitate: Esti modesta, circumspecta si retinuta. Ai o mare putere de concentrare si iti urmaresti scopul cu seriozitate. In timp ti-ai dezvoltat o intelepciune profunda de viata. Ai adesea indoieli si nelinisti, motiv pentru care te retragi intr-o stare de meditatie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc