Setari Cookie-uri

Astrologie: Cartea de tarot specifica zodiei tale

Doua stiinte oculte, diferite dupa parerea necunoscatorilor. Unii chiar isi permit sa faca dezbateri legate de suprematia vreuneia din ele. Ocultistii, experti in simbolism si in mistere, stiu bine ca toate au legatura intre ele: astrologia, numerologia, tarotul.

Intelepciunea arcanei: Fii recunoscatoare pentru timpul ramas in urma si deschide-te viitorului! Porneste pe un drum propriu. Analizeaza-ti experientele trecute si pregateste-te sa te transformi si sa ajungi la o noua constinta asupra lucrurilor!

Zodia Sagetator – Arcana XIV Cumpatarea


Simbol: Arcana XIV simbolizeaza armonia, masura justa, calmul si pacea sufleteasca.

Personalitate: Esti prietenoasa si impaciuitoare, cu o atitudine mereu detasata, relaxata si calma. Actionezi cu siguranta de sine si eficienta spre atingerea scopului tau. Ai o stima de sine ridicata care iti permite sa vezi viata intr-un mod senin.

Destin: Destinul tau este sa fii un om echilibrat si un exemplu demn de urmat!

Intelepciunea arcanei: Evita in modul tau de prezentare orice artificiu, exagerare sau dramatizare. Fii naturala, cinstita si procedeaza cu sensibilitate. Calmul binefacator pe care il radiezi da puteri celorlalti!

Zodia Capricorn – Arcana XV Diavolul

Simbol: Arcana XV simbolizeaza ispita, puterea intunecata si dependenta.

Personalitate: Seducatoare si sigura pe sine, ai incredere in puterea ta. Ai un farmec aparte cu care stii controla pe cei din jur. Este ceva innascut. Intri adesea in contact cu latura ta intunecata. Esti ispitita constant de putere, bani, sex, recunosti puterea fricii, a dependentei si a manipularii. Desi pari inofensiva (Diavolul ia mereu infatisari inocente) esti o persoana foarte puternica cu care nu este bine ca cineva sa incerce sa se joace.

Destin: Destinul tau este sa reusesti printr-un autocontrol deosebit sa spui nu ispitelor care te trag in jos.

Intelepciunea arcanei: Ia contact cu latura ta intunecata, dar nu te lasa ispitita. Constientizeaza-ti laturile neintegrate ale personalitatii tale si izbaveste-te!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc