Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Aer

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut.

Culoarea care iti pune feminitatea in valoare:

Nativele din zodia Gemeni este indicat sa opteze pentru nuante de albastru deschis si galben. Se recomanda ca sa asortati mereu o piesa vestimentara de culoare rece cu una intr-o culoare calda, pentru a sublinia dualitatea intriganta si sexy a femeilor din aceasta zodie complexa.

Verbul caracteristic: ”a sti ”

Nativele din zodia Gemeni sunt curioase si vor sa stie totul despre moda, tendinte, produse cosmetice. O nativa din aceasta zodie nu poate fi pacalita si dusa cu vorba dulce. O geamana stie foarte bine ce cu ce se asorteaza, ce este demodat si ce este nou. Din cauza aceasta garderoba ei este in plina dinamica si schimbare. Se plictiseste usor si o piesa noua vestimentara sau un nou produs cosmetic o incanta. Aviz celor care vor sa ii faca un cadou.

Planeta guvernatoare: Mercur

Mercur imprima un gust spre diversitate acestor native. Amicii si familia pot sa fie surprinsi vazand multiplele stiluri vestimentare pe care le adopta pana isi gaseste stilul propriu aceasta nativa. Femeile guvernate de Mercur sunt active si cu un aer tineresc. Poarta cu placere pantaloni, blugi si tenisi, bluze largi pentru ca in aceste haine se simt cu adevarat libere. In general, opteaza pentru bluzele vaporoase si cu un croi asimetric. Le sunt recomandate imprimeurile geometrice, jucause, imprimeuri cu dungi sau cu buline. Acestea le pun in evidenta natura lor dinamica, recomfortanta, ghidusa si sexy.

Zona corpului guvernata de zodia Gemeni:

Zona corpului guvernata de zodia Gemeni este cea a mainilor si palmelor. Din cauza aceasta nativele acorda o atentie deosebita ingrijirii mainilor si au o atractie irezistibila catre inele si bratari. Stiu sa combine aceste accesori intr-un mod fabulos. Adesea poarta ceas de mana doar din motive estetice. Nativele mai indraznete opteaza pentru tatuaje in zona incheieturilor mainii. Unele native din zodia Gemeni au obiceiul fumatului din cauza faptului ca (mai mult sau mai putin constient) isi pun in evidenta prin acest gest incheietura foarte sexy a mainii lor, transformand fumatul intr-un gest glamour. Cand aceasta zona a mainilor este subliniata de bratari alese cu gust, ele trezesc repede erotismul sexului tare. Degetele lungi cu o manichiura perfecta insotite de un inel elegant, au aceeasi efect.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc