Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Aer

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut.

Zona corpului guvernata de zodia Balanta este talia. Accesoriile favorite ale acestor femei rafinate sunt curelele de toate culorile si marimile. Pentru a fi cu adevarat sexy, o nativa Balanta trebuie sa isi sublinieze linia taliei printr-o curea aleasa in acord cu tinuta ei.

Piese de rezistenta pentru femeia:

Cureaua eleganta, tocul cui, rochia de culoarea magenta.

A se evita:

Pantalonii, tinuta sport, culoarea maro.

Recomandari pentru o silueta perfecta:

Balantele sunt destul de comode, acesta este adevarul. Din cauza aceasta au adesea probleme cu kilogramele in plus. Nu sunt iubitoare de sport, mai ales ca foarte mult timp il petrec cu prietenii sau persoana iubita. Recomandat pentru nativele Balanta este in mod cert dansul. Mergand la dans socializeaza, flirteaza si in acelasi timp isi intretin silueta. Este solutia ideala pentru ele. Curele de dezintoxicare sunt recomandate de asemenea, deoarece corpul tinde sa devina lenes si sa acumuleze toxine.

FEMEIA DIN ZODIA

VARSATOR


Parfumul tau:

Parfumurile cu esenta de lamaie, cimbru, rozmarin, magnolie.

Machiajul potrivit:

Machiajul potrivit pentru aceste native se situeaza la extreme. Machiajul de zi trebuie facut aproape insesizabil. Pentru evenimente insa Varsatoarele trebuie sa se puna in valoare cu ceva excentric, inspirat din farmecul femeilor de demult: optati pentru un machiaj in stil Cleopatra sau chinezesc, ori orice altceva va fascineaza. Apelati la ajutorul unui specialist pentru a obtine o adevarata opera de arta, creativa si originala. Voi nu sunteti femei obisnuite, tineti minte acest lucru!

Coafura care te scoate din anonimat:

Coafura pentru tine, la fel ca machiajul, este unul lejer si natural pentru zi, iar pentru evenimente, in functie de machiajul pe care l-ai ales, alege si coafura cu elemente din aceeasi epoca. Inspira-te din moda femeilor din Egipt, China, Japonia sau Grecia antica. Tine cont si de forma fetei. Mizeaza pe ceva socant prin eleganta si nu pe ceva rebel si nearanjat.

Culoarea care iti pune feminitatea in valoare:

Culoarea care te pune pe tine in lumina reflectoarelor este albastrul galciar, acel albastru deschis spre alb al cuburilor de gheata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc