Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Aer

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut.

Verbul caracteristic: ”a cunoaste ”

Nu trebuie sa va mire daca o Varsatoare cunoaste lucruri despre moda si haine pe care voi nu le stiti. In plus, cunoaste si psihologie, simbolurile culorilor, tot ceea ce este legat de astrologie si talismane. Daca aveti o prietena din aceasta zodie ea va poate indruma spre a va descoperi tinuta cu adevarat unica. Varsatoarele sunt fascinate de talismane si de simbolurile ezoterice. Piesele vestimentare cu motive geometrice si din portul popular (autohton sau strain) sunt achizitiile de care se bucura enorm.

Planeta guvernatoare: Saturn si Uranus

Nativele din zodia Varsator sunt cele mai naturale fiinte. Le veti descoperi adesea purtand haine largi si lejere. Chiar si pentru birou prefera o tinuta noncomformista, plina de lejeritate. Acestor native nu le plac si nici nu le sta bine in costum. Totodata, o tinuta prea sexy le pune in situatia de a fi ridicole. Oricum nu o vor adopta, pentru ca nu vor sa fie ca celelalte fete. Aceste femei arata irezistibil in haine comode si lejere, in pantaloni de panza si sandale romane, una din tinutele preferate de ele. Vor opta adesea pentru haine de in si din panza, pentru ca sunt cu adevarat confortabile si racoroase vara. Nota artistica si creativa acestei femei este vizibila in accesoriile pe care le poarta. Adesea va avea asupra ei un talisman.

Zona corpului guvernata de zodia Varsator:


Zona corpului guvernata de zodia Varsator sunt gambele. Sandalele romane cu siret sunt incaltari extrem de sexy pentru aceste femei.

Piese de rezistenta pentru femeia:

Talismanul, sandalele romane, pantalonul de in, bluza cu motive populare.

A se evita:

Tinuta business, tinuta sport, fusta mini si decolteul.

Recomandari pentru o silueta perfecta:

Mai repede sau mai tarziu in viata, aceste femei vor adopta un regim vegetarian si un stil de viata in care au timp liber pentru meditatie si yoga. Modalitatea lor de a slabi este cea bazata pe autosugestie. Pot incerca la fel de bine si hipnoza sau autohipnoza. Oricat incearca sa puna jos kilogramele, pana nu folosesc si autosugestia nu vor reusi.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc