Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Aer

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut.

Piese de rezistenta pentru femeia:

Blugii mulati pe fund, o rochita in stil marinaresc (cu dungile specifice), bluza vaporoasa, bratara si inelul.

A se evita:

Culoarea neagra si gri, fusta lunga, cocul, parul lung (peste lungimea umerilor), tinutele bazate pe o singura culoare preponderenta, hainele cu un croi clasic.

Recomandari pentru o silueta perfecta:

In primul rand, mare grija la programul vostru alimentar, aveti tendinta sa mancati dezordonat, sa gustati intre mese dulciuri, inghetata si sa faceti alte mici degustari. Aceasta dezordine alimenatra va creaza nu doar probleme cu silueta, dar si balonari. Slabiti repede, dar puneti la fel de repede. Treceti prin oscilatii mari. In general, sunteti active, deci miscarea nu lipseste din programul vostru. Se recomanda sa consumati fructe si legume, sa nu mai ciuguliti intre mese si sa faceti cate o cura de detoxifiere. Aveti nevoie sa va echilibrati organismul ca sa puteti avea rezultate pe termen lung.

FEMEIA DIN ZODIA

BALANTA


Parfumul tau:

Parfumurile cu esenta de levantica, iasomie, lemn de santal.

Machiajul potrivit:

Balantale sunt avantajate de machiajul facut cu rafinament, dar cu o nota de extravaganta. Chiar daca aceasta zodie este cea a echilibrului, o nota de stralucire este ceea ce le trebuie nativelor sa isi puna in valoare feminitatea. Combinatii rafinate, dar indraznete de culori care nu vor fi alese de alte native, precum turqoise si galben, le sta excelent. Nativele Balanta arata mereu bine daca folosesc combinatii de culori pentru fardul de pleoape. Rujul il pot alege intr-o nuanta mai indrazneata, dar fara sa exagereze.

Coafura care te scoate din anonimat:

Coafura acestor native trebuie sa fie de un rafinament desavarsit. Chiar daca mergeti la servici nu va neglijati parul. Fiinte active, Balantele tind sa opteze pentru un par mediu si o tunsoare usor de aranjat. Astrele insa va recomanda parul lung si tunsori mult mai pretentioase, moderne si feminine. O sa sacrificati mai mult timp in fata oglinzii, dar merita. Feminitatea unei Balante este departe de a fi simpla, veti arata ciudat adoptand un stil simplut. Voi sunteti femei sofisticate si complexe. Accesoriile de par le iubiti si le stiti combina cu rafinament. Balantele sunt printre rarele native carora le sta foarte bine cu coc, chiar daca nu este vorba de ocazii speciale. Evitati parul prins in coada de cal, parul scurt si culoarea neagra. Optati pentru nuante deschise: satenul deschis va vine de minune.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc