Setari Cookie-uri

Astrologie: Ghidul frumusetii nativilor din zodiile de Aer

Fiecare zodie isi are trasaturile sale individuale chiar si atunci cand vine vorba de frumusete. In urmatoarea perioada va vom oferi un ghid de frumusete divizat in mai multe categorii, in functie de semnul sub care v-ati nascut.

Culoarea care iti pune feminitatea in valoare:

Balanta nu are o culoare anume ci combinatii de culori rafinate: turquoise, piersica, magenta.

Verbul caracteristic: ”a iubi”

Nativele din zodia Balantei iubesc cumparaturile si cadourile. In general, se ocupa de garderoba membrilor familiei si a prietenelor cu multa pasiune si dau sfaturi desavarsite. Balantele se decid greu pentru ca sunt pretentioase. Atunci insa cand opteaza pentru un brand, inseamna ca au fost mai mult decat satisfacute. Detesta hainele facute pentru comertul la duzina si cauta mereu unicatele. Chiar daca bugetul nu le permite extravagante, veti gasi in garderoba acestei femei doar haine cu bun gust. Cand vine vorba de cosmetice, la fel, petrec mult timp testand diverse produse pana isi aleg brand-ul favorit.

Planeta guvernatoare: Venus

Guvernate de Venus, aceste femei ar trebui sa evite tot ceea ce este masculin in vestimentatia lor. Desi sunt militante pentru egalitatea femeii cu barbatul, acest lucru nu inseamna ca trebuie sa se imbrace asemanator doar in semn de protest. Adesea femeia Balanta alege costumul si camasa, apoi se mira ca barbatii nu prea au curajul sa ii faca avansuri. Senzualitatea lor se supune legilor zeitei Venus: rochie, fusta, bluza vaporoasa, culori calde si vesele, esarfa, un decolteu ademenitor si tocul cui. Balantele arata fabulos de elegante chiar si in haine sexy si indraznete. Eleganta lor este innascuta. Culorile calde le fac sa straluceasca. A se evita pe cat posibil negrul si maroul.

Zona corpului guvernata de zodia Balanta:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Decembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc