Setari Cookie-uri

Zodiile care își găsesc norocul în dragoste și echilibrul sufletesc după 35 de ani

Sunt unele zodii precoce când vine vorba despre carieră, ce reușesc să își găsească meseria potrivită, afacerea profitabilă și țelul financiar devreme în viață, poate chiar de la vârsta adolescenței. Însă dacă norocul în carieră vine mai ușor, ei bine împlinirea sufletească, dragostea și familia le vor realiza mai târziu. Iată care sunt zodiile care își vor găsi împlinirea sufletească și echilibrul sentimental după 35 de ani.

Horoscop: Berbec

Berbecii ies ușor în evidență, se îndrăgostesc repede și epuizează relații din care reușesc să extragă tot ce era mai bun.

Experiența relațională a Berbecului este profundă, știind cum să exploreze culmile emoționale, găsindu-și granițele sentimentelor, trăind intens și plin, cu sens și respect, practic savurând relația pe care o are.

Însă Berbecul este o fire atât de complexă din punct de vedere emoțional, încât ar fi un noroc extraordinar să nimerească de la început relația potrivită.

În plus, Berbecii au nevoie de timp și experiențe să se descopere pe ei înșiși, așadar Berbecul de la 25 de ani este un alt om față de cel de la 18 ani.

Pentru că odată ce se maturizează, se descoperă și învață să crească emoțional, Berbecul se schimbă și, odată cu el, și nevoile sale relaționale.

Citește și:

Iată de ce echilibrul interior, cu ecou în împlinirea sufletească și în relații, îl va găsi mai târziu în viață. Sau cel puțin așa se întâmplă cu un număr mare de Berbeci.

Nu este vorba despre instabilitate, ci pur și simplu de ființe foarte complexe, care au nevoie de experiențe, de explorare și încercări pentru a ști cine sunt cu adevărat.

horoscop Foto: CFH DESIGN/ shutterstock.com

Horoscop: Taur

Taurii obișnuiesc să se dăruiască cu totul în relații, la vârste tinere. Însă pe măsură ce acumulează dezamăgiri, își creează scuturi, care apoi ii împiedică să găsească ușor relația potrivită pentru ei.

Se poate întâmpla să creadă că ceea ce li se potrivește este ceea ce visează, iar în realitate să descopere că sufletul lor pereche era mult mai diferit decât ar fi crezut ei vreodată.

Citește și:

Însă tocmai aceste dorințe, să le zicem exagerat pretenții, fac ca Taurii să înțeleagă mai târziu care sunt adevăratele lor nevoi în viața spirituală și în cea de cuplu.

Învățând să își acorde libertate și mai ales să devină flexibili, să îmbrățișeze schimbarea și să tolereze diferențele dintre oameni, Taurii se apropie tot mai mult de echilibrul lor spiritual, sufletesc și... de sufletul pereche.

Împlinirea Taurilor în dragoste va veni, de cele mai multe ori, mai târziu în viață.

Horoscop: Capricorn

Capricornii, serioși, muncitori și dedicați, adesea se implică profund în relațiile pe care le construiesc, mergând pe culmile compromisului de dragul relației.

Chiar și atunci când conștientizează că este posibil ca relația respectivă să nu le aducă fericirea dorită, este posibil ca aceștia să renunțe cu dificultate la acea relație. Tocmai pentru că încă mai speră, mai luptă, încearcă să găsească soluții, să le aplice...

Citește și:

Însă, odată ce se maturizează în iubire, realizează că scopul lor ca parteneri romantici nu este acela de a-și vindeca partenerul sau de a-l schimba, ci trebuie ca în relație amândoi să crească împreună, să se susțină reciproc, să găsească un stâlp de încredere în celălalt.

Tocmai de aceea, în anii tinereții, Capricornii se pot rătăci în relații mai puțin potrivite pentru ei.

Astrele ne spun că acești nativi își găsesc echilibrul în iubire și împlinirea sufletească puțin mai târziu, poate după 30-35 de ani, când sunt gata să întemeieze o familie.

Sursa foto articol: Jorm Sangsorn/ shutterstock.com

Vizionare placuta


Corporatist pasionat de exceluri pe timp de zi, astrolog pierdut în stele by night. Peste cu ascendent în Vărsător și Marte în Berbec. Pentru a-mi păstra apretul jobului de zi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc