Setari Cookie-uri

Zodiile Gardieni: Menirea lor este devotamentul și loialitatea, iar karma lor este sacrificiul în numele iubirii.

În astrologie, zodiile se pot împărți în funcție de mai multe criterii. Cea mai populară modalitate este împărțirea după cele patru elemente: apă, foc, aer și pământ. O altă perspectivă care ne poate oferi detalii valoroase despre modul în care funcționează, gândește și acționează fiecare zodie, este modalitatea (cardinală, mutabilă sau fixă). Acest criteriu se află în strânsă legătură cu schimbarea anotimpurilor și este sincronizat cu ciclurile naturale ale Pământului.

Semnele mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești) se află întotdeauna la finalul unui anotimp, facilitând tranziția spre următorul, reprezentând sfârșitul unui ciclu. Sunt persoane sociabile care au o mare putere de adaptare, dar și un temperament foarte indecis și schimbător.

Semnele cardinale (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) simbolizează începutul unui nou anotimp. Au un talent aparte pentru a pune lucrurile în mișcare și a aduce schimbări.

Semnele fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) sunt zodiile născute la apogeul fiecărui anotimp și aduc cu ele siguranță și certitudine.

Rolul semnelor fixe este de a menține, susține și apăra poziții, responsabilități, obiective sau chiar și dorințe în situațiile de zi cu zi. Aceste semne sunt cele mai puțin deschise la schimbare. Rolul lor în zodiac este de a păstra tradiția. Semnele fixe nu sunt ușor de distras - ele își țin mâinile pe volan și ochii pe drum. Pot fi un pic încăpățânați sau blocați în rutină, o parte negativă a abilității lor de a menține cursul. Cu toate acestea, aceste semne sunt apreciate pentru natura lor constantă, loială, devotată, de încredere și răbdătoare. Într-adevăr, au opinii puternice și, uneori, pot fi inflexibili, dar există unele domenii în viață în care aceste trăsături sunt necesare și chiar încurajate.

Citește și:

Taur

Taurul, semn fix de pământ, este cunoscut pentru stabilitatea și rezistența sa. Guvernat de planeta Venus, Taurul aduce cu sine o iubire profundă pentru lux și frumusețe. Persoanele născute sub acest semn sunt adesea considerate perseverente, pragmatice și orientate către senzualitate. Cu o abordare pașnică, dar hotărâtă, Taurul aduce stabilitate în orice situație.

Elementul Pământ din natura fixă a Taurului îi face pe aceștia să se concentreze pe acumularea de bunuri materiale. Îi determină pe Tauri să păzească ceea ce câștigă sau acumulează. Deoarece Taurii au o natură senzuală, ei se bucură de calitatea tactilă a obiectelor palpabile. Ei au grijă de bunurile altora în același mod responsabil ca și de ale lor și ajung adesea în poziții de tutelă profesională. Domeniul asigurărilor este o industrie perfectă pentru Taur, datorită accentului pus pe securitate. Taurii sunt orientați spre aici și acum și au nevoie să vadă roadele tangibile ale muncii lor. Pe scurt, pe unele semne nu le deranjează să fie mai mult celebre decât bogate, dar nu și Taurii. Fiind un element de pământ practic, ei vor să vadă banii.

Citește și:

Și în dragoste, se simt atrași de oameni responsabili, care au un stil de viață și un nivel de trai peste medie și care știu să-și gestioneze cu adevărat veniturile, economiile și investițiile.

Leu

Leul, semn fix de foc păzit de Soare, emană o energie puternică și o personalitate carismatică. Leii sunt adesea percepuți ca lideri naturali, cu o dorință de recunoaștere și apreciere. Cu o pasiune contagioasă, acești indivizi sunt gata să strălucească în orice context social. Creativi și stăpâni pe sine, Leii sunt figura centrală în viața lor și în viața celor din jur.

Elementul Foc din natura fixă a Leului face ca acest semn să fie puternic din punctul de vedere al expresiei sinelui și mulți Lei sunt foarte artistici și creativi. Această zodie se va agăța de o idee și se va lupta cu ea până la capăt, fără să se oprească până când nu este exprimată în modul pe care Leul îl consideră cel mai bun. Leul este cunoscut ca "Regele junglei", așa că își va afirma autoritatea magistrală în orice moment - indiferent dacă această autoritate este reală sau imaginară. Eforturile lor sunt susținute de o calitate copleșitor de atractivă - încrederea în sine. Puține semne se pricep la fel de bine să își psihanalizeze concurenții și să le descopere secretul succesului!

Citește și:

În dragoste, Leilor le place să se simtă admirați și sunt iubiți foarte pasionali, protectivi și loiali.

Scorpion

Scorpionul, semnul fix de apă aflat sub influența lui Pluto și Marte, aduce cu sine o profunzime și o intensitate remarcabilă. Cei născuți sub acest semn sunt deseori percepuți ca fiind enigmatici și pasionați. Cu o abilitate de a citi oamenii și situațiile, Scorpionul navighează cu hotărâre prin viață. Desigur, în spatele ochilor lor adânci se ascunde o putere formidabilă și o voință neclintită.

Datorită elementului Apă din acest semn, rolul Scorpionului este de a întări emoțiile și sentimentele - ale lor și ale altora - și de a le face permanente. Din moment ce scopul lor este de a-i face pe ceilalți să ajungă la un acord final, să se angajeze într-o strategie și să meargă mai departe, este ușor de înțeles de ce se descurcă atât de bine în vânzări, negocieri și relații interpersonale.

Citește și:

Nevoia de control a Scorpionilor îi poate face geloși sau posesivi. Aceasta poate fi o trăsătură fermecătoare sau nu atât de fermecătoare, depinde de intensitatea pe care o are. Scorpionii lucrează în mod deliberat, iar părerile lor rareori pot fi schimbate. Natura lor fixă poate fi exasperantă, însă loialitatea lor fermă față de cei pe care îi iubesc este, de asemenea, una dintre calitățile lor îndrăgite. Pasiunea lor intensă, care arde îi face să fie hipnotizanți.

Vărsător

Vărsătorul, semnul fix de aer guvernat de Uranus, este considerat cel mai neconvențional și nonconformist dintre zodiile fixe. Cu o minte liberă și o dorință inepuizabilă de inovație, Vărsătorul se îndreaptă spre viitor cu entuziasm și curiozitate. Personalitatea lor independentă și idealistă îi face pe acești nativi să fie adesea percepuți ca revoluționari și vizionari.

Citește și:

Fundația Vărsătorului în Aer - un element comunicativ - combinată cu calitatea de fix, determină acest semn să facă din prieteniile lor permanente. Puține semne iau prietenia la fel de în serios ca Vărsătorul și au tendința de a-și păstra, apăra și îngriji prietenii de-a lungul întregii vieți.

Un alt rol al Vărsătorului este acela de a crea și fonda grupuri și organizații, pentru că domeniul lor natural este peste casa a unsprezecea. Mulți s-ar aștepta ca Vărsătorul să fie un semn mutabil.

Cu toate acestea, natura Fixă a Vărsătorilor este demonstrată în mințile lor științifice și ordonate și în insistența lor de a menține proceduri stricte pentru a se asigura că obțin cele mai precise rezultate. Vărsătorul se îndreaptă spre viitor, dar nu în modul pripit și impulsiv în care ar putea să o facă un Berbec. Mai degrabă, Vărsătorul insistă asupra obiectivității totale fără emotivitate sau idei preconcepute.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc