Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?

Subiectul din aceasta saptamana va trata aspectele astrologice subtile ale unei relatii intre doua persoane de sex opus, deoarece este nevoie ca publicul larg sa fie informat despre diferentele spirituale pentru a-si putea explica fenomenele complexe care apar intr-o relatie de cuplu. Pentru acest lucru va vom raspunde la intrebarile de mai jos:

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.roSubiectul din aceasta saptamana va trata aspectele astrologice subtile ale unei relatii intre doua persoane de sex opus, deoarece este nevoie ca publicul larg sa fie informat despre diferentele spirituale pentru a-si putea explica fenomenele complexe care apar intr-o relatie de cuplu. Pentru acest lucru va vom raspunde la intrebarile de mai jos:

Compatibilitatea, cat de importanta este?

Fiecare om este compatibil cu o alta persoana intr-o masura suficienta incat sa poate colabora pe termen scurt. Puneti la intamplare doua persoane intr-o echipa si veti vedea, ca chiar daca nu vorbesc aceeasi limba, vor gasi modalitatile necesare pentru a duce la bun sfarsit sarcina care le-a fost intrebuintata. Dupa ani multi de studiu si practica astrologica, se poate afirma ca nu exista incompatibilitate totala. Un minimum de compatibilitate de aproximativ 35%-40% se gaseste intre oricare doua persoane luate la intamplare.

Ceea ce un astrolog va poate spune, este cum veti relationa mai bine, care sunt acele parti unde sunteti compatibili: comunicare, sexualitate, ajutor reciproc, etc. In harta astrala a fiecarui om exista Soarele, Ascendentul, Luna, Mercur, Venus etc. si acestea pot forma diverse aspecte cu planetele din harta astrala a celeilalte persoane. Cu o interpretare corecta, astrologul va poate ajuta sa va imbunatati compatibilitate pe sectoarele mai putin bine aspectate. Deci, ceea ce trebuie sa retineti de aici, este faptul ca daca cititi in horoscoape ca zodia X cu zodia Y nu este deloc compatibila, nu inseamna ca nu aveti nici o sansa sa aveti o relatie buna. Prin comunicare si interes acordat dezvoltarii relatiei de catre ambii parteneri, va puteti imbunatati relatia, chiar daca la inceput sunt multe diferente intre voi.
Citește și:

Kudika
1 Februarie 2010
Echipa Kudika
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc