Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?

Subiectul din aceasta saptamana va trata aspectele astrologice subtile ale unei relatii intre doua persoane de sex opus, deoarece este nevoie ca publicul larg sa fie informat despre diferentele spirituale pentru a-si putea explica fenomenele complexe care apar intr-o relatie de cuplu. Pentru acest lucru va vom raspunde la intrebarile de mai jos:

De ce nu ne referim numai la iubire si atractie, ci spunem ca puteti simti si o stare de tensiune ciudata neplacuta? Deoarece intalnirile karmice nu sunt intotdeuna doar de natura pozitiva ci pot fi si negative, precum si mixte.

Negative: Exista posibilitatea ca violatorul sa se reintalneasca cu victima sa, criminalul cu cel pe care l-a ucis, ori hotul cu cel pe care l-a furat, pentru a-si plati datoriile karmice.

Mixta:
Aceasta intalnirea karmica vine cu emotii pozitive si o tensiune stranie negativa. De exemplu, daca se reintalneste mama cu copilul care i-a decedat in brate si fata de care a simtit si iubire si o durere sfasietoare; de asemenea daca se reintalneste iubita cu barbatul care a parasit-o in viata anterioara si fata de care simte atat dragoste cat si resentimente pentru ceea ce i-a facut. Aceste suflete vor fi nevoiti sa isi rezolve relatia ramasa in suspans.

Pozitive
: Intalnirile karmice pur pozitive sunt exclusiv intre persoane care au ramas doar cu sentimente pozitive unul fata de celalalt (prieteni, iubiti, rude) si care mai au un motiv sa se reintalneasca din nou in aceasta viata.

O persoana poate avea mai multe intalniri karmice intr-o viata. Unele persoane au doar 1-2 intalniri karmice, dar acest lucru este doar in cazul persoanelor care au cultivat iubirea universala detasata in viata anterioara, de exemplu au fost calugari. Ei nu vor avea multe intalniri karmice.

Majoritatea persoanelor au 3-4 intalniri karmice de-a lungul vietii, aceste regasiri pot fi in familie, prieteni sau in dragoste.

Unele persoane ajung chiar la 7-8 intalniri karmice intr-o singura viata, deoarece ei vin cu multe atasamente si relatii ramase in suspans din vietile anterioare. Ei au o karma relationala puternica si multe lectii karmice in acest sector.

Ca sa se complice lucrurile si mai mult, compatibilitatea dintre doua persoane nu arata daca este vorba sau nu de intalnire karmica. Pentru a vedea acest lucru trebuie consultata harta karmica a celor doi. Din cauza aceasta puteti avea o compatibilitate scazuta cu o persoana, sa va chinuiti sa va intelegeti, insa relatia sa fie deosebit de intensa emotional si harta astrala sa indice o intalnire karmica.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc