Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?

Subiectul din aceasta saptamana va trata aspectele astrologice subtile ale unei relatii intre doua persoane de sex opus, deoarece este nevoie ca publicul larg sa fie informat despre diferentele spirituale pentru a-si putea explica fenomenele complexe care apar intr-o relatie de cuplu. Pentru acest lucru va vom raspunde la intrebarile de mai jos:

Totusi, tot experienta astrologica spune ca foarte rar ajung intr-o relatie de iubire persoane cu o compatibilitate de 40%. Acestia in general se mentin la nivel de amici, colegi, cunostinte. Majoritatea persoanelor care ajung sa formeze un cuplu, au o medie de compatibilitate de 60-70%.

De la acest nivel (65%), este logic, ca daca persoanele isi dau interesul pentru relatia lor, atunci ajung sa isi imbunatateasca suficient compatibilitatea spre foarte buna 80%, dar atunci cand unul din partenerii de cuplu nu mai este interesat de relatie atunci compatibilitatea intre ei poate scade sub 50%.

Foarte rar sunt cazuri in care partenerii de cuplu au o compatibilitate astrologica de 80%-90% din start in harta lor relationala, pentru ei chiar este foarte usor sa traiasca fericiti impreuna, fara multe eforturi.

Ce este intalnirea karmica?

Intalnirea karmica este o reintalnire cu un suflet cu care persoana a avut un anumit tip de relatie in una din vietile sale anterioare. Din start, trebuie sa va spunem ca o relatie care este intalnire karmica este deosebit de intensa si rascolitoare emotional.

Cand apare o intalnire karmica, atunci aceasta va fi precedata de tot felul de coincidente stranii. Cei doi vor fi intamplator intr-un loc anume, se vor reintalni intamplator, vor fi mai multe situatii care arata in mod clar ca mana destinului este in joc si nu liberul arbitru al persoanelor.

Ce trebuie inteles este ca nu veti putea fugi de o intalnirea karmica. Inevitabilul se va intampla si veti fi prinsi intr-un anumit tip de relatie cu persoana respectiva.

Un alt lucru dupa care puteti recunoaste o intalnire karmica este intensitatea emotiilor voastre si faptul ca va tulbura. Chiar si cand va intalniti cu un vechi prieten aveti o stare emotionala intansa cu ocazia revederii. Ganditi-va ca o reintalnire karmica este posibila doar intre persoane care au trait lucruri foarte intense impreuna. Nu trebuie sa va mire de impactul emotional pe care il traiti alaturi de persoana respectiva.

Fata de respectiva persoana veti simti instant atractie, sau respingere, o anumita tensiune. Daca aveti anumite abilitati parapsihice latente, puteti sa experimentati telepatia cu acea persoana (dar acest lucru este foarte rar si depinde de gradul vostru de dezvoltare a abilitatilor parapsihice).
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc