Setari Cookie-uri

Astrologie: Compatibilitate, suflet pereche sau intalnire karmica?

Subiectul din aceasta saptamana va trata aspectele astrologice subtile ale unei relatii intre doua persoane de sex opus, deoarece este nevoie ca publicul larg sa fie informat despre diferentele spirituale pentru a-si putea explica fenomenele complexe care apar intr-o relatie de cuplu. Pentru acest lucru va vom raspunde la intrebarile de mai jos:

Durata relatiei este esentiala. In cazul intalnirilor karmice cele doua persoane s-au intalnit cu un motiv si vor avea o legatura pana cand au indeplinit acel scop. Poate fi 5 luni, 4 ani sau 15 ani etc. Daca dupa o perioada de relatie intensa, coincindentele incep din nou sa apara, dar de data aceasta cu scopul de a va desparti, atunci inseamna ca drumul vostru comun s-a incheiat. Poate fi vorba de un loc de munca in alt oras, de o a treia persoana in relatie sau alte impedimente care incep sa fie tot mai dese si care sa contribuie la a va desparti.

Misiunea karmica s-a incheiat si este important sa intelegeti acest lucru, sa nu luptati pentru ceva ce evident nu mai poate fi continuat. Incercati sa va dati seama care a fost MOTIVUL intalnirii karmice (sau aflati din harta relationala karmica): ati avut parte de un ajutor, ati schimbat ceva in viata voastra, v-ati mutat intr-un alt loc, ati primit cu un copil minunat, ati invatat ce este iubirea etc. O relatie karmica are mereu un motiv bine intemeiat ,dar mai greu de realizat de cei implicati).

Cand este vorba de sufletul pereche, atunci liniile destinului merg foarte frumos impreuna. Daca el are o oferta de lucru in strainatate, acest lucru nu va duce la despartire, ci dimpotriva el va gasi si pentru ea locul de munca la care visase; daca ea isi doreste o familie si copil, el va avea noroc la o suma de bani; daca ea urmeaza un curs de medicina naturista, acest lucru il va salva pe el de la o operatie si se va vindeca repede, etc. Toate evenimentele din viata ambilor parteneri, vor avea efect benefic asupra relatiei de cuplu: pentru ca sufletele pereche sunt impreuna ca sa se ajute sa evolueze.

Daca barbatul cu care esti te descurajeaza ca sa faci un curs de calificare pe care ti-l doresti din tot sufletul, atunci nu este sufletul tau pereche. Daca insa chiar el va veni acasa cu o oferta extraordinara care sa te ajute sa iti implinesti visul mai repede decat te-ai gandit, atunci el este sufletul tau pereche.

Cand esti cu sufletul tau pereche te simti libera, frumoasa, puternica, tu insati, stralucesti si toate planurile si visele tale se implinesc mai repede decat le-ai fi putut tu realiza, iar acest lucru se intampla si dupa 10 si dupa 20 de ani de relatie. La fel si el, alaturi de tine, isi poate realiza foarte usor visele si ambitiile, deoarece voi doi nu va impiedicati unul pe celalalt, ci evoluati impreuna.

Sugestie: Incercati sa indentificati care sunt posibilele intalniri karmice din viata voastra. Totodata puneti-va intrebarea daca relatia voastra de cuplu este rezultatul compatibilitatii bune, este o intalnire karmica sau v-ati intalnit deja sufletul pereche.

Articol scris in exclusivitate pentru cititoarele Kudika de specialistii in astrologie de la AstroDestin

Cunoaste-ti destinul!

www.astrodestin.ro



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Februarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Horoscop Kudika

Astrele au in fiecare zi vesti pentru tine. Aboneaza-te la notificarile zodiei tale iar astrologul Vladimir iti va descifra mesajele citite in stele.

Alege zodia care te intereseaza:

Vreau notificariNu, multumesc